Aangeboden: accon■avm

De Gecombineerde opgave 2018

4 Mei 2018

Vanaf 1 maart kunt u de Gecombineerde opgave 2018 indienen. Ten opzichte van Gecombineerde opgave 2017 zijn er een aantal wijzigingen. Wij brengen u graag op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen.

Voorheen was de gangbare openstellingsdatum van de Gecombineerde opgave 1 april van het betreffende jaar. In 2017 is (als proef) de openstelling vervroegd van 1 april naar 1 maart. Hierop werd door ondernemers positief gereageerd. Uiterlijk 15 mei 2018 moet de Gecombineerde opgave ingediend zijn bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Whitepaper Gecombineerde Opgave 2018
In de whitepaper (pdf) 'Gecombineerde opgave 2018' vragen wij uw aandacht voor een aantal wijzigingen én geven wij u graag enkele tips. Denk aan onderwerpen als sbi-code, perceelregistratie, dieraantallen, betalingsrechten, bouwland en nog veel meer.

Onze adviseurs ondersteunen u graag
De beschreven wijzigingen in de whitepaper betreffen slechts een beperkte weergave van de wijzigingen uit de Gecombineerde opgave 2018. Neem voor meer informatie of advies contact op met uw acconâ– avm-adviseur of maak gebruik van het adviesformulier op de website.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als agrarisch ondernemer aangaan? Meld u aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte!

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden