Noordermeer wordt CEO

De Graafstroom heeft nieuwe topman eindelijk binnen

18 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness

Zuivelconcern De Graafstroom in Bleskensgraaf heeft Raymond Noordermeer benoemd als nieuwe directeur. Hij komt van fritesconcern LambWeston/ Meijer, maar heeft er vele dienstjaren opzitten bij FrieslandCampina en Nutricia.

Dit heeft coöperatie DeltaMilk, de eigenaar van kaasfabriek De Graafstroom, maandag bekendgemaakt. Noordermeer volgt hiermee Henk van Bochove op, die de kaasfabriek heeft geleid sinds DeltaMilk deze in 2009 overnam van FrieslandCampina. DeltaMilk was al geruime tijd op zoek naar een opvolger van Van Bochove, die zijn vertrek al in september vorig jaar bekend had gemaakt.

Nadruk komt te liggen op merkkazen en klant specifieke private labels.

De 51-jarige Noordermeer heeft sinds maart bij LambWeston/ Meijer een ad-interim klus als business manager. Daarvoor was hij zo'n veertien jaar aan FrieslandCampina en diens voorganger Friesland Dairy Foods betrokken in diverse management en directiefuncties. Daarbij lag zijn takenpakket vooral op de afzet van de zuivelproducten in het out-of-home segment en de foodservice, zoals cateraars. Ook heeft hij ruim twee jaar gewerkt bij Nutricia.

DeltaMilk verklaart dat het een belangrijke taak van Noordermeer wordt om De Graafstroom de komende jaren verder uit te bouwen, waarbij de nadruk komt te liggen op merkkazen en klant specifieke private labels.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Melk

DeltaMilk houdt meer over in duur melkprijsjaar

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden