Bedrijfsnieuws DeltaMilk

DeltaMilk De Graafstroom

Nieuws Melk

DeltaMilk houdt meer over in duur melkprijsjaar

Coöperatie DeltaMilk heeft goed gedraaid in 2022. Ze slaagde erin om een bovengemiddelde melkprijs uit te betalen en ook meer geld over te houden dan in 2021, wat ook goed was voor een leuke contante nabetaling.
30 Juni 2023
A-ware Food Group

Nieuws A-ware en Deltamiilk

Albert Heijn zet blijvend grasland in tegen CO2

Albert Heijn gaat samen met A-ware en Deltamilk CO2 vastleggen in de bodem. Voor de 450 melkveehouders die participeren in het programma Beter voor Natuur &Klimaat leveren hiervoor een bijdrage via blijvend en kruidenrijk grasland, waarmee koolstof in de bodem wordt vastgelegd.
22 November 2022
DeltaMilk

Nieuws melk

Jubilerend DeltaMilk: pittig en nog steeds de jongste

Met het 12,5-jarige jubileum juist achter de rug is DeltaMilk nog steeds de jongste zuivelcoöperatie van Nederland. Een coöperatie die in 2009 de kaasfabriek van Campina in Bleskensgraaf overnam en sindsdien een bovengemiddelde melkprijs uitbetaalt aan de leden, al loopt ze daar niet al te hard mee te koop. Per 1 januari 2023 komen er ongeveer twintig nieuwe leden bij. Daarmee is het aantal leden sinds de start uitgebreid van ruim zeventig naar zo'n tweehonderd.
6 Oktober 2022
zuivel melkveebedrijf kaas melkverwerking

Nieuws Melk

Meer omzet en veel beter resultaat voor DeltaMilk

Coöperatie DeltaMilk, eigenaar van kaasmaker De Graafstroom, heeft vorig jaar een fors hogere omzet gerealiseerd dan één jaar eerder. Ondertussen werkt de zuivelcoöperatie aan een verdere versterking van het vermogen.
6 Mei 2022
rechtspraak rechtbank vonnis Boerenbusiness

Nieuws Rechtspraak

Boeren DeltaMilk krijgen ledengeld alsnog uitbetaald

De melkveehouders die tussen 2008 en 2010 aan de Turkse kaasmaker Özgazi uit Etten-Leur leverden, krijgen een gedeelte van het melkgeld alsnog uitbetaald. Dit heeft het gerechtshof in Den Bosch besloten in het hoger beroep dat de melkveehouders hadden aangespannen.
8 Mei 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden