Royal A-ware

Nieuws Jaarcijfers 2018

Hogere omzet en gelijke winst voor A-ware

22 Augustus 2019

Bij een groeiende omzet, houdt A-ware over het afgelopen boekjaar onderaan de streep €18 miljoen over. Dit is gelijk aan het jaar hiervoor. Jan Anker, CEO van het kaasbedrijf, spreekt van een prima resultaat.

Ook de operationele winst (EBITDA) van €64 miljoen blijft gelijk aan het voorgaande boekjaar. De omzet groeide met 6% tot €1,3 miljard. Anker is content met het stabiele resultaat. In het persbericht dankt de directeur onder meer de melkveehouders voor het vertrouwen. In het afgelopen jaar breidde de kaasmaker het aantal leveranciers fors uit.  

Flinke investeringen
A-ware investeerde vorig jaar €91 miljoen. Dit geld is met name besteed aan de bouw van een nieuwe mozzarella- en roomfabriek in Heerenveen. Deze wordt eind dit jaar in gebruik genomen. Vanwege volatiele kaas- en zuivelprijzen houdt A-ware zich op de vlakte over de mogelijke resultaten in 2019. 

boerenbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief