Jaarcijfers 2018

Danish Crown

Nieuws Jaarcijfers

Danish Crown zet stevig jaarrapport neer

Danish Crown heeft over boekjaar 2018/2019 sterke resultaten geboekt, zo blijkt uit de jaarcijfers van het Deense concern. Zo steeg de winst met 21% naar omgerekend €335 miljoen en ging de omzet met 6% omhoog.
26 November 2019
Fonterra

Nieuws Jaarcijfers

Fonterra realiseert verlies van 600 miljoen dollar

De Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Fonterra heeft over het afgelopen boekjaar een verlies gerealiseerd van $605 miljoen, zo maakt het op donderdag 26 september bekend in de jaarcijfers. 'Dit was een moeilijk jaar voor ons, maar ook een jaar waarin we stappen hebben gezet voor de toekomst', zo stelt de directeur van de coöperatie.
26 September 2019
Fonterra

Nieuws Nieuw-Zeeland

Fonterra schrapt bonussen en bevriest lonen

De Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Fonterra zou het salaris van circa 7.000 werknemers bevroren hebben en daarnaast de bonussen schrappen, zo schrijft persbureau Reuters na inzage van een interne e-mail.
5 September 2019
DLG

Achtergrond DLG Group

Hoe presteert de Deense broer van ForFarmers?

De Deense concurrent van Europa's grootste veevoerbedrijf ForFarmers maakt zich geen zorgen om een krimpende Duitse veestapel. De laatste jaren realiseert de DLG groep stabiele winstcijfers. Beide ondernemingen hebben, naast hun omvang, gemeen dat ze een belangrijk deel van de omzet in Duitsland en Polen realiseren.
29 Augustus 2019
A-ware Food Group

Nieuws Jaarcijfers 2018

Hogere omzet en gelijke winst voor A-ware

Bij een groeiende omzet houdt A-ware over het afgelopen boekjaar onder aan de streep €18 miljoen over. Dit is exact gelijk aan het jaar hiervoor. Jan Anker, CEO van het kaasbedrijf, spreekt van een "prima resultaat".
22 Augustus 2019
VoergroepZuid

Nieuws Jaarcijfers

Voergroep Zuid ziet meer leden, maar dalende afzet

De omzet van Voergroep Zuid daalde in 2018, wat volgens het veevoerbedrijf vooral komt door een lagere afzet van voer en grondstoffen. De winst bleef echter wel nagenoeg gelijk aan 2018, en ook is het klantenbestand gegroeid.
24 April 2019
financieel euro

Nieuws Jaarcijfers

Lagere winst voor Topigs Norsvin

De operationele winst van Topigs Norsvin komt over 2018 uit op €6,7 miljoen, wat bijna €3 miljoen ton minder is dan vorig jaar. Toch spreekt het bedrijf van een goed jaar, zo blijkt uit de jaarcijfers.
23 April 2019
kaas

Nieuws Jaarcijfers 2018

DMK zet in op merkenzuivel voor hogere marges

De Deutches Milchkontor (DMK) heeft in 2018, met een lagere omzet, een hogere winst geboekt. In de toekomst gaat een van de grootste zuivelverwerkers van Duitsland zich meer richten op merkenzuivel.
5 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden