Vervangt Dick Melessen

Merijn Aldewereld nieuwe directeur De Vor

18 Maart 2014

Merijn Aldewereld volgt per direct Dick Melessen op als directeur van De Vor. Het bedrijf uit Achterveld is onder andere importeur van Fendt en Kubota trekkers. Vorige maand werd al bekend gemaakt dat Melessen opstapt. Ook Gerard Zweers, directeur bij Valtra-importeur Agritech, stapte eind februari op. Beide bedrijven vallen onder de Mechan Groep.

Waarom Melessen is opgestapt is niet bekend gemaakt door De Vor. Zijn opvolger, Merijn Aldewereld, werkte voorheen als directeur bij Pon Equipment. Wie Gerard Zweers bij Agritech opvolgt is eveneens niet bekend gemaakt. De naam van Melessen werd genoemd maar, dit bleek uiteindelijk niet zo te zijn. Ook bij de Mechan Groep gaan er zaken veranderen. Zo treed directeur Dick Bruil eind maart terug. Hij zal worden opgevolgd door Ray Uiterwaal, eveneens een ex-Pon man.

Al langer wordt in de wandelgangen gefluisterd dat er veranderingen op komst zijn voor het Agco-importeurschap van de Mechan Groep. Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Abemec, de Fendt-importeur van Zuid-Nederland, is overgenomen door Agrimec. Dat is een samenwerkingsverband tussen Agrifirm en de Duitse coöperatie Baywa. De kans is groot dat een soortgelijke constructie bij de Mechan Groep zal worden toegepast.

De Zweegers Beheer Groep is eigenaar van de Mechan Groep. Een bekende naam in de Nederlandse mechanisatiewereld. Naast De Vor en Agritech valt ook importeur Mechatrac, met het importeurschap van Massey Ferguson en Challenger, onder de Mechan vlag. In België heeft de groep ook twee bedrijven, Matermaco en Matera, die in dat land MF, Valtra, Laverda, Kubota en enkele andere merken verkopen.

aldewereld.png
Merijn Aldewereld is per direct de nieuwe directeur van De Vor in Achterveld.

Regenradar
Powered by Agroweer
Grote 3 vechten om de trekkermarkt

Nieuws Trekkerverkoop

Grote 3 vechten om de trekkermarkt

Precisielandbouw kan eenvoudiger en effectiever

Aangeboden door Massey Ferguson

Precisielandbouw kan eenvoudiger en effectiever

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief