Fendt

Fendt grondbewerking

Nieuws Techniek

Hackaanval legt Fendt fabriek al dagen plat

Een grootschalige hackaanval op het Amerikaanse Agco concern heeft de fabriek van Fendt in Zuid-Duitsland stilgelegd. Al sinds 5 mei kunnen er geen trekkers worden geproduceerd. Bijna alle 4.000 medewerkers zijn naar huis gestuurd.
10 Mei 2022
Fendt grondbewerking Niet kerende grondbewerking

Nieuws Trekkerverkoop

Grote 3 vechten om de trekkermarkt

John Deere heeft een fikse voorsprong in de Nederlandse trekkerverkoopcijfers dit jaar, tot nu toe. Dat maakt brancheorganisatie Fedecom bekend. Ook Fendt doet het goed. New Holland heeft nog een inhaalslag te maken in het laatste kwartaal.
2 November 2021
trekker Fendt grondbewerking

Nieuws Coronacrisis

AGCO/Fendt sluit fabrieken en niet als enige

AGCO/Fendt stopt de productie op de locaties Marktoberdorf en Asbach-Bäumenheim. De fabrieken worden vanaf woensdag 25 maart 2020 gesloten, ondanks een goede ordersituatie.
25 Maart 2020
Fendt

Weerupdate Trekkers

Nieuwe Fendt-bediening voor Nederlandse boer

Tegelijk met Fendt's lancering van de 900 S5 trekkers toont het ook een geheel nieuw bedieningsconcept: FendtOne. De vertrouwde armleuning met joystick is flink aangepakt. Het dashbord zelfs helemaal verdwenen. Op de 300- en 700-Vario is het als eerste verkrijgbaar.
2 Juli 2019
Fendt

Weerupdate Trekkers

Nieuwe Fendt 900 Vario zusje van de 1050

Techniekfans en liefhebbers van Fendt hebben er lang naar uitgekeken: de zesde generatie Fendt 900 Vario trekkers. Op dinsdag 2 juli lanceert de fabrikant van Marktoberdorfer hem eindelijk officieel. Zoals verwacht, heeft het merk veel van de kenmerken van de 1000-serie naar beneden doorgevoerd.
2 Juli 2019
Fendt

Weerupdate Fendt

Wordt dit de nieuwe Fendt 900-serie?

Liefhebbers van Fendt mogen graag speculeren over nieuwe modellen van het merk. Al sinds de introductie van de 1000-serie wordt gespeculeerd over een kleiner model die de huidige 800's en 900's kan vervangen.
27 December 2018
akkerbouw grond trekker

Weerupdate Mechanisatie

Mechan Groep blijft actief in Flevoland

Agco-importeur Mechan Groep uit Achterveld blijft met zijn mechanisatiepartners in Flevoland en op de Veluwe actief als dealer van Fendt en Valtra. Dat maakt de importeur bekend in een schrijven aan hun aangesloten dealers. De verschuivingen volgen nadat Abemec eind november Van Arendonk overnam.
27 December 2018
strategie bedrijfsvoering risicomanagement Boerenbusiness

Weerupdate Bedrijfsovername

Abemec wordt Fendt-dealer in Flevoland

Abemec uit Veghel, de importeur van merken zoals Fendt en Massey Ferguson, neemt per 1 januari de bedrijven van Van Arendonk Mechanisatie in Flevoland en Gelderland over. Dat maakten de bedrijven vrijdag 23 november bekend.
23 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden