Veemanager en T4C

Software van CRV en Lely gaan met elkaar praten

4 Mei 2015 - Redactie Boerenbusiness

CVR en Lely slaan de handen ineen door hun online managementsystemen met elkaar samen te laten werken. Als veehouder hoef je zo minder gegevens in te voeren, wat weer tijd uitspaart en de kans op fouten verminderd. VeeManager van CRV en T4C – Time for Cows – van Lely gaan hun gegevens uitwisselen. T4C heeft hierbij de leidende rol.

De samenwerking is vanaf deze maand van kracht. Melk je met Lely’s melkrobots, dan kun je gegevens uitwisselen met het online managementsysteem Veemanager van CRV. Je hoeft praktijkgegevens zo slechts één keer te registeren. T4C is hierbij leidend. De gegenereerde managementinformatie is vervolgens gemakkelijker op te vragen.

Volgens CRV en Lely spaart dit de melkveehouder tijd uit, geeft het een beter inzicht en ook nog eens minder kans op fouten. Dat moet het rendement uiteindelijk verbeteren. De gegevens slaan onder andere op informatie rond de melkproductie, vruchtbaarheid, voeding en I&R registratie.

Door de koppeling worden ook de metingen van vet- en eiwitgehalte in de melk betrouwbaarder. De sensoren in de Lely melkrobot kunnen automatisch worden gekalibreerd, door deze te linken aan de gemeten gehaltes binnen de MPR. Dat geeft meer betrouwbaarheid in de gehaltebepaling.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Jaarcijfers 2023

Lely tempert verwachting door melkprijs en rente

Achtergrond Jubileum

Lely na 75 jaar nog lang niet uitgeïnnoveerd

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden