Plus

De Fryske

Inside melk

Vogelvriendelijke kaas zoekt topsegment in schap

In samenwerking met De Fryske lanceert supermarkt Plus een vogelvriendelijke kaas, Klaverland Boerenbuiten. Voor sommige melkveehouders kan het overkomen als weer een verdere versnippering van het aanbod. Voor Catharinus Wierda van De Fryske en voor Plus, is het een welkome aanvulling in het Nederlandse topsegment van kazen.
4 November 2021
Weidevogel

Nieuws Retail

Supermarkt PLUS komt met een vogelvriendelijke kaas

Supermarktketen PLUS komt onder het eigen huismerk met een vogelvriendelijke kaas. Onder het label Klaverland Boerenbuiten wordt een volvette kaas gemaakt, waarvan de melk afkomstig is van vier Friese melkveebedrijven die extra aandacht besteden aan de weidevogels en de biodiversiteit
3 November 2021
supermarkt Plus

Nieuws Melk

Plus maakt zuivel huismerk helemaal biologisch

Alle verse melk en karnemelk in een literpak van het huismerk van Plus zijn vanaf deze week standaard biologisch. vanaf eind juli volgt de yoghurt en medio september de 0,5 liter pakken. De klant blijft dezelfde prijs betalen en de boeren krijgen de meerprijs die bij biologisch past, stelt de supermarkt.
30 Juni 2021
supermarkt Plus

Nieuws Retail

Varkens- en rundvleesboer Plus krijgt extra bijdrage

Varkens- en rundvleesboeren die aan supermarktketen Plus leveren, krijgen een extra bijdrage, zo schrijft de retailer in een persbericht. Op deze manier wil het de samenwerking binnen de eigen, exclusieve korte keten te versterken.
29 Januari 2021
varkenshouderij varkensvlees

Nieuws Gesloten keten

Plus, varkenshouders en Vion slaan handen ineen

Supermarktconcern PLUS heeft samen met Vion en 14 Nederlandse varkenshouders een gesloten keten opgezet. Het vlees zal medio Oktober in het schap liggen. 
12 September 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden