RTK-GPS

Haal meer rendement uit je aardappelen

Aangeboden door MoveRTK

Haal meer rendement uit je aardappelen

Om optimaal rendement uit uw aardappels te halen is het belangrijk om uw gps-signaal te corrigeren. Dit kan het makkelijkst en nauwkeurigst met Move RTK, de nr. 1 landelijke leverancier gps RTK-correcties. Dan beschikt u namelijk 24 uur per dag over een betrouwbaar signaal, jaar op jaar herhaalbaar.
23 November 2021
CNH neemt gps-specialist Raven over

Business Overname

CNH neemt gps-specialist Raven over

CNH Industrial – het moederbedrijf van New Holland, Case IH en Steyr – neemt de Amerikaanse fabrikant Raven Industries over. In Nederland kennen we Raven vooral als gps-specialist na de overname van SBG Precision Farming in 2014. Maar, het bedrijf is wereldwijd groot in allerhande elektronicatoepassingen voor de landbouw. Inmiddels ook autonomie.
21 Juni 2021
Gps-diefstal wordt eindelijk breed aangepakt

Nieuws Criminaliteit

Gps-diefstal wordt eindelijk breed aangepakt

De diefstal van (rtk) gps-systemen en andere elektronica in trekkers en machines neemt steeds grotere vormen aan. De schade loopt inmiddels in de miljoenen en niet alleen Nederland wordt getroffen. Europol gaat in meerdere EU-landen op speurtocht.
13 Juli 2020
Gps-diefstal houdt sector in zijn greep

Tech GPS-diefstal

Gps-diefstal houdt sector in zijn greep

De schrik zit er bij veel loonbedrijven en akkerbouwers goed in. In april kwamen er meldingen uit Zeeland, Noord-Brabant en Groningen en 1 maand later worden steeds meer bedrijven getroffen door gps-diefstal. De politiek en loonwerkorganisatie Cumela roepen de politie op actie te ondernemen.
4 Juni 2019
'Keuze gps-systeem cruciaal voor ondernemer'

Tech GPS-technologie

'Keuze gps-systeem cruciaal voor ondernemer'

De mechanisatiewereld ziet het aantal gps-systemen die af fabriek besteld worden, in rap tempo toenemen; soms onder druk van het 'full-liner-schap', die alles bij boeren (AB-lijn tot oogstmachine) in hun kleur willen zien. Als het aan Vantage Agrometius ligt, blijft de klant zijn onafhankelijke positie wel behouden. 'Die is cruciaal voor je onderneming.'
24 Mei 2019
Gratis taakkaart-applicatie uitgebreid

Tech Vantage Agrometius

Gratis taakkaart-applicatie uitgebreid

Circa 1 jaar na de introductie zet precisielandbouwspecialist Vantage Agrometius het online portaal Taakkaart.nl steviger in de markt. De gratis applicatie blijft leverbaar voor taakkaarten om variabele loofdoding of stikstof toe te passen. De betaalde licenties vergroten het aantal mogelijkheden en ook maakt het bedrijf uitwisselbaarheid tot een speerpunt.
22 Mei 2019
Gps-diefstal treft meerdere merken

Tech gps-diefstal

Gps-diefstal treft meerdere merken

Al sinds de start van de voorjaarswerkzaamheden worden de boeren en loonwerkers wederom getroffen door diefstal van gps-systemen. Vooral John Deere is populair, maar ook andere merken worden ontvreemd.
24 April 2019
John Deere en dievengilde zetten strijd voort

Tech Gps-diefstal

John Deere en dievengilde zetten strijd voort

De gps-systemen van John Deere zijn populair bij het dievengilde. De fabrikant is uiteraard niet blij met deze ongewenste populariteit en probeert er daarom alles aan te doen om dit te voorkomen. Ondertussen blijft gps-diefstal in Europa een actueel onderwerp.
20 Maart 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief