Subsidie

Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

SDE++ subsidieronde nu nog open

Om ondernemers te stimuleren in duurzame energie te investeren, heeft de overheid de SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energie) in het leven geroepen. Deze subsidie maakt het voor ondernemers financieel aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Maak hier nu nog gebruik van!
14 Oktober 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

SDE++ subsidie voor PVT-panelen: bespaar op gas

Breng uw gasrekening naar beneden met PVT-panelen. Een PVT-paneel is een combinatie van een zonnepaneel en een thermische collector. U kunt met hetzelfde dakoppervlak zowel zonne-energie als zonnewarmte opwekken. Daarmee bespaart u op stroom én gas. Dit jaar is voor deze oplossing SDE++ subsidie beschikbaar.
30 September 2021
Coronavirus

Nieuws TVL

Meer boeren en tuinders vragen coronasteun aan

Eenderde meer agrarische ondernemers heeft het tweede kwartaal van dit jaar TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) aangevraagd ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar. In totaal deden juist veel minder ondernemers (-44%) een beroep op TVL dan het kwartaal ervoor.
25 Augustus 2021
euro Boerenbusiness

Nieuws Coronasteun

Risico op terugbetalen NOW bij ruim helft aanvragers

Meer dan de helft van de werkgevers in de landbouwsector die NOW-tegemoetkoming hebben aangevraagd, heeft nog geen definitieve berekening aangevraagd. Zij lopen daarmee het risico het hele voorschot terug te moeten betalen. Hoewel er nog tot 31 oktober tijd is, trekt UWV aan de bel.
30 Juli 2021
Boerenbusiness

Nieuws RVO

9.400 boeren vragen voorschot op GLB

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is vorig week begonnen met de uitbetaling van de voorschotten op de basis- en vergroeningsbetalingen. Ruim 9.400 ondernemers maken gebruik van deze regeling.
26 Juli 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Dit kunt u verdienen met zonnepanelen

Bespaar een hoop stroomkosten door te investeren in een zonnepaneleninstallatie. Nog mooier: verdien er geld mee! Een investering in zonnepanelen is er eentje die zich binnen afzienbare tijd terugbetaalt.
22 Juli 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Vraag nu uw SDE++ subsidie aan

Investeer slim en met een groot rendement. Een investering in zonnepanelen met een SDE++ subsidie is financieel heel interessant. In oktober gaat de nieuwe SDE++ aanvraagronde open. Wees er op tijd bij!
24 Juni 2021
zonnepanelen zonneenergie

Nieuws Energie

Miljarden voor onder meer zonnepanelen op het dak

Bijna 3.500 duurzame projecten hebben in de afgelopen maanden een SDE++ 2020 subsidiebeschikking ontvangen. In totaal is er maximaal €4,6 miljard subsidie beschikbaar voor deze projecten. Zonnepanelen blijven onverminderd populair, maar er zijn meer projecten die azen op het budget.
9 Juni 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox