Subsidie

financieel euro valuta biljetten

Nieuws Jonge Landbouwers

Ook subsidie voor jonge boer in Noord-Holland

Eerder publiceerde de provincie Groningen het bedrag voor de regeling Jonge Landbouwers en deze week is het de beurt aan Noord-Holland. De provincie stelt €280.000 beschikbaar voor jonge boeren die willen investeren in verduurzaming van hun bedrijf.
15 November 2019
financieel euro valuta biljetten

Nieuws Subsidie

Ruim 400.000 euro voor jonge boeren in Groningen

De provincie Groningen stelt €410.000 beschikbaar voor jonge boeren die duurzame investeringen willen doen in hun bedrijf. De regeling wordt tussen 2 december 2019 tot 7 februari 2020 voor de vijfde keer opgesteld.
13 November 2019
akkerbouw spuiten gewasbescherming Polen

Nieuws Landbouwsubsidies

Subsidiemaffia in Oost-Europa gedijt op GLB-geld

Onder de prikkelende titel 'The money farmers' publiceert The New York Times een artikel over hoe rijke landeigenaren, met een politieke achtergrond, jaarlijks behoorlijke hoeveelheden Europese subsidies ontvangen in Centraal- en Oost-Europa. Dit is zo lucratief dat zelfs de Italiaanse maffia zich erin mengt.
4 November 2019
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Subsidiekraan van 5 miljard tijdelijk open

Energie besparen en geld verdienen aan het dak van uw stallen of loodsen? De landelijke overheid draait 29 oktober tijdelijk een subsidiekraan van 5 miljard euro open voor ondernemers die minimaal 50 zonnepanelen willen plaatsen. Goed voor het milieu én een interessante businesscase voor ondernemers.
24 Oktober 2019
energie zonnepanelen zonneenergie

Aangeboden door Green Farm Energy

'Snel schakelen voor subsidie zonnepanelen'

De voorlopig laatste subsidieronde om SDE+ aan te vragen komt eraan. Een belangrijk moment voor ondernemers die overwegen om te investeren in zonnepanelen. Hoe interessant is de subsidie en moeten boeren haast maken? We vragen het Abel de Voogd van Green Farm Energy.
23 Oktober 2019
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

De laatste kans op SDE+-subsidie

In oktober start de laatste SDE+-subsidieronde. Daarom is dit een interessant moment voor agrarische ondernemers om nu nog subsidie aan te vragen onder de huidige voorwaarden.
30 September 2019
financieel rekenen euro rekenmachine

Nieuws Subsidie

Vleeskalverhouder kan subsidie krijgen

Vleeskalverhouders in Nederland kunnen tussen 1 september en 30 september subsidie aanvragen voor de investeringen in ammoniakreducerende apparaten of nieuwe diervriendelijke stalvloeren.
22 Augustus 2019
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Verdien geld met SDE+-subsidie op zonnepanelen

Zonnepanelen produceren veel stroom en zijn daarom met SDE+-subsidie zeer interessant. Deze subsidie is bedoeld om de productie van duurzame energie te stimuleren. Een zonnepaneleneigenaar krijgt het verschil tussen de kostprijs van grijze (fossiele) energie en die van duurzame energie vergoed voor een periode van 15 jaar.
14 Augustus 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden