Sudzucker

suiker Sudzucker

Nieuws Suiker

Südzucker stelt prognoses naar boven bij

De positieve flow op de mondiale suikermarkt sijpelt door in de resultaten van de suikerproducenten. De grootste speler in de markt, Südzucker, zag de omzet in het derde kwartaal van het huidige boekjaar met 17% stijgen.
16 December 2021
Sudzucker Suedzucker

Nieuws Suiker

Südzucker verhoogt winst in eerste halfjaar

De grootste suikerproducent van Europa, Südzucker, heeft de winst in de eerste helft van boekjaar 2021/2022 zien stijgen. Dit resultaat van de groep is vooral te danken aan de forse stijging in het suikersegment in het tweede kwartaal.
14 Oktober 2021
suiker Sudzucker

Nieuws Suiker

Südzucker presteert beter dan verwacht

De Duitse suiker- en levensmiddelen fabrikant Südzucker tikte over het afgelopen boekjaar de bovenkant van de winstprognose aan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers die het bedrijf vandaag (woensdag 24 maart) naar buiten bracht. Vooral de suikerdivisie presteerde goed.
24 Maart 2021
suiker Sudzucker

Nieuws Kwartaalcijfers

Suiker smaakt weer zoeter bij Südzucker

Südzucker Groep heeft het bedrijfsresultaat in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar fors zien stijgen: met 69% tot €66 miljoen ten opzichte van vorig jaar. De omzet steeg met 1,6% tot €1,74 miljard. De betere resultaten komen vooral uit het suikersegment, al ziet Südzucker wel wat donkere wolken aan de horizon opdoemen.
15 December 2020
suiker

Nieuws Suiker

Duitse suikerfabrieken verwachten betere tijden

De twee grootste suikerfabrikanten van Europa kondigen betere tijden aan. Ondanks de impact van de coronacrisis en de spanningen rond vraag en aanbod wereldwijd, ziet zowel Südzucker als Nordzücker het resultaat in de eerste helft van 2020/2021 stijgen.
8 Oktober 2020
suiker euro

Nieuws Suiker

Resultaat Südzucker tot coronacrisis in de lift

Südzucker, de grootste suikerproducent in Europa, ziet het bedrijfsresultaat flink verbeteren. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers over boekjaar 2019/2020. Het is maar zeer de vraag of deze positieve ontwikkeling met de huidige coronapandemie kan worden doorgezet.
22 April 2020
suiker

Nieuws Suiker

Ethanolvraag verbetert vooruitzichten Südzucker

Het Duitse suikerconcern Südzucker heeft haar verwachtingen voor het boekjaar 2019/2020 naar boven bijgesteld. Reden is de hogere omzet voor hernieuwbare ethanol.
31 Oktober 2019
Minister Julia Klockner Duitsland landbouwminister

Nieuws Julia Klöckner

'Oneerlijke concurrentie door neonicotinoïden'

Julia Klöckner, de Duitse landbouwminister, maakt bezwaar tegen de vrijstelling voor het gebruik van neonicotinoïden en extra hectaresteun voor de bietenteelt in sommige Europese landen. Volgens de minister ontstaat hierdoor oneerlijke concurrentie.
26 Februari 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox