Bedrijfsnieuws Tönnies

Tonnies

Nieuws VARKENS

Gepland slachthuis Tönnies Spanje nu al vergroot

De investering van Tönnies in een slachthuis in de Spaanse regio Calamocha, waar nu voorbereidingen voor worden getroffen, wordt vergroot. De totale investering in de locatie wordt nu zo'n €100 miljoen, de oorspronkelijke investering zou rond de €75 miljoen bedragen.
27 Juli 2021
Tonnies

Nieuws Varkens

'Tönnies in gesprek met JBS over verkoop bedrijf'

De eigenaren van Duitslands grootste varkensslachter Tönnies voeren op dit moment gesprekken over een mogelijke verkoop van het vleesconcern. Als voornaamste overnamekandidaat wordt het Braziliaanse JBS genoemd, maar ook een bieder uit Azië maakt kans. Het overnamebedrag kan in de buurt komen van de €4 miljard.
14 Juli 2021
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Top 10 Duitse slachterijen vergroten marktaandeel

Grotere varkensslachterijen in Duitsland krijgen een groter marktaandeel. De top 10- grote slachterijen zijn goed voor respectievelijk 82% van de totale Duitse varkensvleesproductie, zo blijkt uit en rapport van de Duitse belangenorganisatie ISN.
5 Juli 2021
Boerenbusiness

Nieuws Jaarcijfers

Tönnies manoeuvreert zich stabiel door coronacrisis

Het Duitse vleesconcern Tönnies heeft zich vorig jaar aardig door de alombekende coronacrisis heen geslagen. Beperkte capaciteit door de coronacrisis heeft de resultaten op de locatie in Rheda-Wiedenbrück negatief beïnvloed. De overige bedrijven hebben stabiele resultaten behaald.
1 April 2021
Tonnies

Nieuws Varkens

Geruchten over verkoop Tönnies

Volgens persbureau Bloomberg onderzoekt Clemens Tönnies de verkoop van het gelijknamige bedrijf. De potentiële kopers zouden Tyson Foods, JBS en WH Group zijn. Als de geruchten inderdaad kloppen, dan kan het leiden tot een deal van ruim €4 miljard. Tönnies reageert zelf niet met een ‘ja’ of ‘nee’ op de geruchten.
19 Maart 2021
Tonnies

Nieuws Varkens

Meer coronabesmettingen bij Tönnies in Weißenfels

De coronacrisis raakt de vleessector hard. Sinds het begin van de crisis liggen slachterijen onder een vergrootglas als het gaat om het aantal besmettingen onder personeel. Het tij is nog niet gekeerd, zo blijkt bij Tönnies in het Duitse Weißenfels waar het aantal besmettingen weer oploopt.
8 December 2020
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Zware varkens krijgen voorrang bij Tönnies

Om het overaanbod van vleesvarkens het hoofd te bieden, is Tönnies voornemens om de zware varkens eerst te slachten. Op de achtergrond werkt ook de Duitse politiek aan een oplossing voor de probleemsituatie.
25 November 2020
slachterij varkensvlees

Nieuws Varkens

Vleesconcern Tönnies schroeft slachttempo op

Het Duitse vleesconcern Tönnies heeft sinds gisteren (dinsdag 16 november) het slachttempo van de locatie in Rheda-Wiedenbrück opgevoerd. Er is een nieuwe snijmachine in gebruik genomen om de slacht- en snijcapaciteit te verhogen.
17 November 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden