Bedrijfsnieuws Tönnies

Tonnies

Nieuws Management

Vleesconcern Tönnies zet directeur op straat

Directeur Andres Ruff van het Duitse vleesconcern Tönnies is van zijn post gezet, omdat hij het vertrouwen van de leiding niet meer genoot. 
4 November 2020
slachterij varkensvlees

Nieuws Coronacrisis

Tönnies mag toch deels blijven slachten in Sögel

Het slachthuis Weidemark in het Duitse Sögel mag na protesten toch deels open blijven. Het bedrijf, onderdeel van de Tönnies Groep, heeft een nieuw hygiëneprotocol waardoor de werkzaamheden deels worden hervat.
13 Oktober 2020
Tonnies

Nieuws Varkens

Tönnies investeert in Brits CPC Meats

Het Duitse vleesconcern Tönnies investeert in de Britse vleesmarkt. Er wordt een kwart miljoen euro in de Britse dochteronderneming CPC Meats gestoken.
12 Oktober 2020
dicht Boerenbusiness

Nieuws Coronacrisis

Tönnies moet locatie Sögel sluiten door corona

Het Duitse vleesconcern Tönnies wordt wederom getroffen door corona. Slachterij Weidemark in het Duitse Sögel kampt met hoge besmettingsaantallen onder personeelsleden. Het district Emsland heeft daarom besloten dat de locatie de deuren moet sluiten.
8 Oktober 2020
Tonnies

Nieuws Tönnies

Tönnies gaat in Spanje grote slachterij bouwen

Vleesgigant Tönnies gaat haar werkzaamheden uitbreiden buiten de Duitse landsgrenzen en wel in Europa's grootste varkensland Spanje. Spaanse media melden dat het bedrijf €75 miljoen investeert in een nieuwe slachterij nabij Calamocha, in de provincie Aragon wat in het noorden van Spanje ligt. 
25 September 2020
Tonnies

Nieuws Varkensmarkt

Tönnies mag weer op China exporteren

De Duitse vleesverwerker Tönnies kan weer varkensvlees naar China exporteren. Sinds half juni lag de afzet stil, vanwege corona-uitbraak onder het slachterijpersoneel. Ook het aantal slachtingen gaat weer richting het oude niveau.
14 Augustus 2020
varkens - agri

Inside Varkens

Zeugenprijs veert op in vlottere markt

Waar de varkensprijzen nog gelijk blijven, trekken de zeugenprijzen weer aan na een enorm koersverlies in de afgelopen maanden.
6 Augustus 2020
slachterij varkensvlees

Achtergrond Coronacrisis

Hoe Tönnies door corona werd gefileerd

In de media is de afgelopen weken gehakt gemaakt van Tönnies. Het Duitse vleesconcern lag onder vuur door een massa-uitbraak op de hoofdlocatie in Rheda-Wiedenbrück. Na een wekenlange sluiting worden er ondertussen weer varkens geslacht. De nasleep van de coronacrisis zal zich echter nog lang laten gelden. De grote vraag is hoe snel Tönnies de boel weer op de rit heeft.
4 Augustus 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden