Bedrijfsnieuws Tönnies

slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Weer meer varkens aan de haak in Duitsland

Met de heropening van het Duitse slachtconcern Tönnies klaart de lucht op de varkensmarkt weer wat op en zijn de Duitse slachtcijfers zich weer aan het herstellen. Ondertussen heeft het Duitse kabinet goedkeuring gegeven op het verbod op arbeidsmigranten in de vleesverwerkingssector.
29 Juli 2020
Tonnies

Nieuws Dierenactivisten

Herstart Tönnies Rheda-Wiedenbrück met protest

Op de Tönnies locatie in Rhede-Wiedenbrück werden vandaag de slachtlijnen afgestoft na een sluiting van 4 weken. Aanhangers van Greenpeace wilden dit moment klaarblijkelijk niet ongehoord voorbij laten gaan en voorzagen het gebouw een 100 vierkante meter groot spandoek met een oproep tot het tenietdoen van de varkenssector.
16 Juli 2020
euro valuta biljetten

Nieuws Varkens

Tönnies onder vuur na aanvraag financiële steun

De aanvraag van het Duitse vleesconcern Tönnies om financiële steun te ontvangen tijdens de coronacrisis wordt niet goed ontvangen. Veelal zijn de burgers geïrriteerd maar ook politici hebben onbegrip voor de aanvraag.
13 Juli 2020
slachterij varkenshouderij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Tönnies nog tot 17 juli dicht, problemen stapelen zich op

Het duurt nog minstens 14 dagen voordat het Duitse vleesconcern Tönnies de slachtwerkzaamheden weer kan hervatten. Dit betekent opnieuw slecht nieuws voor de zwaar geplaagde varkensmarkt. De onrust is groot, de druk op de prijs ook.
3 Juli 2020
Boerenbusiness Coronavirus

Nieuws Coronacrisis

Tönnies gaat ook in Weißenfels massatest doen

Zolang Tönnies geen plan heeft hoe de processen te hervatten, blijft het slachtproces op de locatie in Rheda-Wiedenbrück stilstaan, zo kondigde de deelstaatregering van Noordrijn-Westfalen gisteren (29 juni) aan. Tevens gaat het bedrijf alle personeelsleden testen op haar locatie in Weißenfels, vanwege een positieve testuitkomst bij een werknemer.
30 Juni 2020
varkenshouderij varkens - agri

Inside Varkens

Duitse varkensprijs blijft koeltjes in bomvolle markt

De Duitse varkensprijs (VEZG) blijft deze week onveranderd. Dit is een grote meevaller, gezien de sluiting van het Duitse vleesconcern Tönnies in Rheda-Wiedenbrück voor...
24 Juni 2020
Duitsland

Nieuws Coronacrisis

Minister wil gemaakte kosten op Tönnies verhalen

De corona-uitbraak bij de Duitse vleesgigant Tönnies zorgt voor veel onrust in het district Gütersloh in de deelstaat Nordrhein Westfalen. Niet alleen vanwege de angst voor een tweede golf, maar ook om de kosten die het met zich meebrengt. Daarom vraagt deelstaat minister van arbeid, Hubertus Heil, Tönnies nu om op te draaien voor de kosten.
22 Juni 2020
stop

Nieuws Coronacrisis

China stopt import van varkensvlees bij Tönnies

China heeft de import van varkensvlees afkomstig van Tönnies voorlopig opgeschort. Dit melden Chinese media op basis van douanepapieren. De reactie van China volgt na een grote uitbraak van het coronavirus onder medewerkers van het Duitse vleesconcern in Rheda-Wiedenbrück.
19 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden