Melkprijs Bel Leerdammer

leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Melk

Bel Leerdammer sluit aan in rij prijsverhogingen

Kaasmaker Bel Leerdammer sluit met een melkprijsverhoging voor september aan bij de meerderheid van verwerkers en het heersende marktsentiment.
3 September 2021
Lactalis

Nieuws Melk

Lactalis mag Bel Leerdammer overnemen

De Franse zuivelaar Lactalis mag Bel Leerdammer overnemen van de eveneens Franse Bel Group. Volgens de Europese Commissie zijn er geen mededingingsproblemen.
27 Augustus 2021
Bel Leerdammer Agrifoto2

Inside Melk

Ook Royal Bel Leerdammer houdt melkprijs stabiel

Royal Bel Leerdammer houdt de melkprijs voor augustus gelijk aan die van juli. Daarmee volgt de prijsontwikkeling bij Bel Leerdammer dezelfde koers als DOC Kaas, Arla en Royal A-ware
4 Augustus 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Halfjaarcijfers

Lagere koopkracht heeft effect op cijfers Bel Groupe

De lagere koopkracht in diverse delen van de wereld heeft een negatief effect gehad op de halfjaarcijfers van Bel Groupe. De omzet komt 2,7% lager uit dan vorig jaar en het bedrijfsresultaat toont een daling van 38%. Dat meldt het concern in het halfjaarrapport. Ook komende maanden voorziet het een moeilijke economische en financiële omgeving.
3 Augustus 2021
rechtspraak rechtbank rechtzaak

Nieuws Rechtspraak

Uitspraak Hof nadelig voor boeren Bel Leerdammer

Een groep melkveehouders die leveren of hebben geleverd aan Bel Leerdammer hebben een slag verloren in het slepende conflict met de kaasmaker uit Schoonrewoerd over de uitbetaling van de melkprijs
15 Juli 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Inside Melk

Bel verhoogt melkprijs en stijgt in prijsvergelijker

Royal Bel Leerdammer verhoogt de melkprijs voor juli ten opzichte van de voorgaande maand. De kaasmaker uit Schoonrewoerd wint hiermee terrein in de Boerenbusiness prijsvergelijker.
6 Juli 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Inside Melk

Leerdammer volgt trend van stijgende melkprijzen

Royal Bel Leerdammer heeft de melkprijs voor juni 2021 verhoogd ten opzichte van de maand ervoor. Hiermee volgt de kaasmaker uit Schoonrewoerd de opwaartse trend van de melkprijzen van haar concurrenten. In de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker kruipen de melkverwerkers qua melkprijs naar elkaar toe.
3 Juni 2021
Bel Leerdammer Agrifoto3

Inside Melk

Melkprijs Bel stijgt, maar laat veer in prijsvergelijker

Royal Bel Leerdammer doet voor de maand mei een plusje op de melkprijs. De verhoging is wel minder fors dan bij andere zuivelverwerkers en de kale melkprijs verliest terrein in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker.
4 Mei 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox