Melkprijs Bel Leerdammer

Kees Gielen

Interview Kees Gielen

'Koop yoghurtmerk Yoplait gamechanger voor Sodiaal'

De Franse zuivelcoöperatie Sodiaal heeft vorige maand een deal gesloten met de Amerikaanse voedselgigant General Mills voor de overname van de Europese tak van Yoplait. 'En daar zijn de Fransen enorm trots op', zegt Kees Gielen, COO en CFO van Sodiaal.
13 April 2021
melk zuivel leerdammer Bel Leerdammer vrachtwagens

Inside Melk

Ook Bel Leerdammer beweegt mee omhoog

Bel Leerdammer heeft de stabiele trend van afgelopen 6 maanden doorbroken. Net als diverse andere zuivelverwerkers verhoogt de Franse kaasfabrikant de melkprijs over april voor de aangesloten Nederlandse melkveehouders. Waar komt de melkprijs voor april op uit?
2 April 2021
Lactalis

Achtergrond Lactalis

Waarom Lactalis kiest voor overname Bel Leerdammer

De Franse zuivelgigant Lactalis maakte vorige week bekend dat het vergevorderde plannen heeft om de activiteiten van kaasmerk Bel Leerdammer in Nederland, Duitsland, Italië en Oekraïne over te nemen van het eveneens Franse Bel Group. Welke kansen ziet een van de grootste zuivelaar precies in Bel Leerdammer?
24 Maart 2021
Bel Leerdammer Agrifoto2

Nieuws Overname

Bel Leerdammer straks in handen van Lactalis

De Franse zuivelaar Lactalis heeft vergevorderde plannen om Bel Leerdammer over te nemen. Dat maakt het bekend in een persbericht. Bel Leerdammer is momenteel in handen van het Franse Bel Groep. Goedkeuring van mededingingsautoriteiten wordt tegen het einde van de zomer verwacht.
19 Maart 2021
Bel Leerdammer Agrifoto2

Inside Melk

Bel zakt bijna weg uit top 3 in Melkprijsvergelijker

Royal Bel Leerdammer laat de melkprijs voor maart wederom onveranderd. Het zuivelconcern verliest hiermee terrein in de Boerenbusiness melkprijsvergelijker.
3 Maart 2021
melk zuivel leerdammer Bel Leerdammer vrachtwagens

Inside Melk

Melkprijs Bel Leerdammer vijfde maand onveranderd

Bel Leerdammer heeft de uitbetalingsprijs over februari onveranderd gehouden. De melkprijs blijft hiermee voor de 4e maand op rij stabiel.
2 Februari 2021
melken

Inside Melk

A-ware verlaagt melkprijs, Bel blijft gelijk in januari

In navolging van Arla en FrieslandCampina heeft ook A-ware een verlaging van de melkprijs doorgevoerd voor januari. De uitbetalingsprijs van Bel Leerdammer start het nieuwe jaar wel onveranderd.
5 Januari 2021
kaas Gouda kaas

Inside Melk

Bel Leerdammer omhoog in melkprijsvergelijker

Bel Leerdammer en Cono Kaasmakers hebben de uitbetalingsprijzen over september verhoogd. Bij Bel gebeurd dat door hogere vet- en eiwitprijzen, terwijl de Cono-melkprijs stijgt dankzij de...
9 Oktober 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief