Melkprijs Bel Leerdammer

leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws melk

Lactalis volgt beweging FrieslandCampina

Kaasmaker Lactalis Leerdammer volgt de melkprijsbeweging die FrieslandCampina met de garantieprijs voor maart heeft gemaakt. De melkprijs gaat met eenzelfde bedrag onderuit.
3 Maart 2023
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Melkprijs

Leerdammer verhoogt, maar zakt in rangorde

Lactalis Leerdammer heeft de melkprijs voor maart met een kleine €1,80 per 100 kilo verhoogd, maar zakt in de rangorde van beste betalers enigszins terug. Bedrijven als A-ware, DOC en FrieslandCampina betalen een hogere basisprijs.
3 Maart 2022
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Melk

Leerdammer volgt RFC en Arla met februariprijs

Kaasmaker Lactalis Leerdammer houdt de februariprijs die hij uitbetaalt aan de leveranciers ongewijzigd ten opzichte van januari. Het bedrijf volgt daarmee het voorbeeld van FrieslandCampina en Arla Foods.
3 Februari 2022
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Melk

Leerdammer zoekt met januariprijs aansluiting

Kaasmaker Lactalis Leerdammer verhoogt de melkprijs voor januari met ruim €1,30 per 100 kilo en zoekt daarmee iets meer aansluiting bij onder meer FrieslandCampina.
4 Januari 2022
vuist zuivel

Achtergrond Melk

Winnaars en verliezers op Nederlandse zuivelmarkt

De Nederlandse melkmarkt is flink in beweging geweest in 2021. De melkprijs is hard omhoog gegaan, maar de aanvoer is geslonken. Dat was nog niet alles. Ook heel wat veehouders maakten de overstap naar een andere verwerker. Meer dan 300 miljoen kilo melk vond een andere plek.
29 December 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws melk

Leerdammer geeft ook decemberprijs een boost

Kaasmaker Lactalis Leerdammer geeft, net als de meeste andere verwerkers, een flinke slinger aan de december-melkprijs. Met een verhoging van €2,54 per 100 kilo zet de verwerker zelfs een grotere stap dan FrieslandCampina (+€2,47). Toch blijft de kale decemberprijs iets achter bij die van FrieslandCampina.
3 December 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Inside Melk

Leerdammer duikt verder onder prijsniveau RFC

Kaasmaker Leerdammer verhoogt de melkprijs voor november met €1,33 per 100 kilo en duikt daarmee verder onder het niveau van FrieslandCampina (RFC). In de maanden daarvoor betaalde het bedrijf met name qua weidemelkprijs meer dan de Nederlandse marktleider.
4 November 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijzen weer omhoog bij Cono en Leerdammer

Net als veel andere zuivelproducenten duwen Cono en Leerdammer hun melkprijzen verder omhoog. Cono doet dat voor september, Leerdammer voor oktober.
4 Oktober 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox