Melkprijs DOC Kaas

DOC Kaas

Nieuws melk

DOC baas boven baas met melkprijsverhoging juli

DOC Kaas verhoogt de melkprijs voor juli met voorlopig de grootste stap. Er komt €4,30 per 100 kilo bovenop de melkprijs. Dat is meer dan wat de leden van FrieslandCampina erbij kregen, maar toch zet DOC Kaas niet de allerhoogste melkprijs neer.
1 Juli 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

Melkprijsverhoging DOC juni bijna weer verdubbeld

DOC Kaas en moederbedrijf DMK verhogen de melkprijs voor juni met bijna het dubbele van mei. Er komt €4,29 per 100 kilo bij. De melkprijs blijft daarmee wel iets achter bij die van FrieslandCampina en Arla, maar het bedrijf blijft goed meedoen.
1 Juni 2022
DOC Kaas

Nieuws Melk

DOC Kaas tikt bijna €50,00 aan met kale prijs

DOC Kaas verhoogt de melkprijs voor mei met het dubbele bedrag van de vorige maand. Oftewel: met €2,15 per 100 kilo. Volgens eigen opgave en bij een volume van 1,1 miljoen kilo betaalt het kaasconcern ruim over de €50,00 per 100 kilo. Wat doet DOC Kaas in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker?
29 April 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas verhoogt melkprijs gelijkmatig

DOC Kaas verhoogt de voorschot-melkprijs voor april met vrijwel hetzelfde bedrag als ze een maand eerder deed. Er komt €1,07 per 100 kilo bij, waardoor de maximale melkprijs boven de €50,00 per 100 kilo uitkomt.
31 Maart 2022
DOC Kaas Guus Mensink

Interview Guus Mensink

'DOC Kaas staat terecht weer in de belangstelling'

DOC Kaas is ondertussen alweer 5 jaar gefuseerd met het Duitse DMK. Guus Mensink, sinds mei vorig jaar voorzitter van de coöperatie, geloofde in de voordelen van de fusie. Dat het ledenaantal bij de coöperatie weer groeit, verbaast hem dan ook niet. 'Bij DOC Kaas zijn we praktisch ingesteld en streven naar een zo hoog mogelijke melkprijs. Dat is het inkomen van onze leden. En ja, als vegan-zuivel daar een bijdrage aan levert, dan kun je daar toch niet op tegen zijn?'
10 Maart 2022
DOC Kaas

Nieuws Melkprijs

DOC Kaas voert melkprijs verder op

DOC Kaas heeft de melkprijs opnieuw verhoogd. Met de mutatie voor maart blijft het zuivelcoöperatie FrieslandCampina - die eveneens verhoogde - ruim voor in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness.
1 Maart 2022
DOC Kaas

Nieuws Melk

Melkprijs DOC Kaas gaat dik over FrieslandCampina

DOC Kaas verhoogt de voorschotprijs voor de maand februari weer met ruim €2,00 per 100 kilo en gaat daarmee dik over de melkprijs van FrieslandCampina heen. Ook heeft de coöperatie het tweede deel van de nabetaling bekendgemaakt.
31 Januari 2022
DOC Kaas

Nieuws Melkprijs

DOC Kaas geeft boost aan melkprijs

De melkprijs van DOC Kaas gaat behoorlijk omhoog voor januari.
30 December 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden