Melkprijs Cono Kaasmakers

koeien stikstof

Inside Melk

Ook kaasmakers A-ware en Cono verhogen melkgeld

Ook Cono Kaasmakers en Royal A-ware hebben verhogingen van de melkprijs bekend gemaakt. Voor Cono gaat het hierbij wel om de uitbetalingsprijs over de maand mei en bij A-ware om de prijs voor juni.
2 Juni 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijs Cono stijgt, maar blijft koppositie behouden?

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs voor april bekendgemaakt; een plusje ten opzichte van de melkprijs van maart. Wat betekent dit voor concurrentiepositie van het zuivelconcern in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker?
10 Mei 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Wordt Cono koploper in melkprijsvergelijker?

Cono Kaasmakers doet ook voor maart een schepje bovenop de melkprijs en verhoogt deze voor de tweede maand op rij. De zuivelwerker noteerde al in de bovenste regionen, maar de kale melkprijs wint hiermee nog meer terrein in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker.
12 April 2021
zuivel kaas

Nieuws Food

Cono zet ook in op vegetarische markt

Na onder meer Westland Kaas, zet ook Cono Kaasmakers in op de vegetarische markt. De kaasmaker laat weten dat bijna alle kazen voor de versspeciaalwinkels en -markten vanaf maart worden gemaakt met vegetarisch stremsel. Komende periode breidt dit aanbod verder uit met de jonge kazen en de leeftijdskazen.
18 Maart 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Cono Kaasmakers doet schepje bovenop melkprijs

Cono Kaasmakers verhoogt de melkprijs voor februari, nadat het deze in januari ongemoeid liet. In de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker blijft de zuivelcoöperatie de hoogste maximale melkprijs behouden.
2 Maart 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Cono Kaasmakers houdt melkprijs stabiel

De melkprijs van Cono Kaasmakers trapt het jaar 2021 af met een zijwaartse beweging. Daarmee houdt de zuivelverwerker de positie in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker voor nu vast.
2 Februari 2021
Cono Kaasmakers

Nieuws CONO

CONO Kaasmakers produceert GMO-vrije kaas

CONO Kaasmakers zet een nieuwe stap in verduurzaming, de coöperatie produceert vanaf nu alleen nog maar kaas zonder GMO.
15 Januari 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijs Cono Kaasmakers weer op pre-corona niveau

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs in november naar boven toe bijgesteld. Daarmee komt de uitbetalingsprijs nagenoeg weer op het niveau van voor de coronacrisis. 
4 December 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden