Nationaal Economisch Landbouwcongres

Landbouwcongres

Boerenbusiness Landbouwcongres

Het Landbouwcongres 2019, wie zijn de sprekers?

Het Nationaal Economisch Landbouwcongres 2019 komt eraan. Boerenbusiness steekt ieder jaar de thermometer in de landbouw, met dit jaar het thema: 'Ondernemen in een ander klimaat'. Ben jij er op 18 december bij in Amersfoort?
17 Oktober 2019
Boerenbusiness

Boerenbusiness Awards

Wie is de agrarische ambassadeur van 2019?

Naast de Agribusiness Award, reikt Boerenbusiness dit jaar ook de Impact Award uit. Wie heeft de meeste impact in het presenteren en representeren van de Nederlandse agrarische sector?
15 Oktober 2019
Boerenbusiness

Boerenbusiness Awards

Laatste kans: Meld je aan voor Agribusiness Award

De inzendtermijn voor de Agribusiness Award van Boerenbusiness verloopt bijna. Geïnteresseerden kunnen nog tot en met dinsdag 15 oktober hun product/dienst aanmelden en meedingen naar de prijs.
14 Oktober 2019

BB TV Aalt Dijkhuizen

'Buitenland kijkt met open mond naar onze sector'

Boerenbusiness organiseert woensdag 18 december het Nationaal Economisch Landbouwcongres. Op deze dag wordt ook de Agribusiness Award uitgereikt. Volgens juryvoorzitter Aalt Dijkhuizen loopt agrarisch Nederland dankzij innovaties en vernieuwing voorop. "Maar we kunnen geen dag verslappen." Klik hier voor meer informatie. 
12 September 2019
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Awards

'Hang slimme vindingen vooral aan de grote klok'

Boerenbusiness introduceert dit jaar de Boerenbusiness Awards, die worden uitgereikt op het Nationaal Economisch Landbouwcongres. We trappen af met de inschrijving voor de Agribusiness Award.
30 Augustus 2019

Boerenbusiness Awards

Wat zijn de Boerenbusiness Awards?

In deze video vertelt Eric de Lijster, de hoofdredacteur van Boerenbusiness, meer over de Boerenbusiness Awards en waarom het zo belangrijk is dat organisaties zich inzetten om initiatieven te ontwikkelen die goed zijn voor de sector.
5 Augustus 2019

Fotoreportage Landbouwcongres

Dit was het Boerenbusiness Landbouwcongres

Dinsdag 18 december werd de tweede succesvolle editie van het Nationaal Economisch Landbouwcongres georganiseerd door Boerenbusiness.
19 December 2018
Jaap van Duijn

Boerenbusiness Landbouwcongres

'Vrije markt werkt niet in de landbouw'

'De reden waarom de voedselprijzen niet meestijgen met de inflatie is omdat er te veel aanbod is.' Met die woorden trapte econoom Jaap van Duijn dinsdag 18 december zijn lezing af op het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness.
19 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

Wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden