123Huurgrond

FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

Door hoge kunstmestprijs alternatief op FarmTrade

De kunstmestprijzen rijzen de pan uit. Vooral de prijs van stikstofhoudende en kalihoudende kunstmest zijn fors gestegen. En dat merken ze ook bij H. van Oosten Intermediair en Logisitiek B.V. Zij bieden daarvoor een alternatief op FarmTrade gericht op de teler; bewerkte dierlijke mest met hoge gehaltes.
25 Februari 2022
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

Bruin Export vraagt 3000 ton uien op FarmTrade

Wouter van der Beek, eigenaar van Bruin Export B.V. is zeer verrast door het grote bereik dat hij via FarmTade realiseert, maar nóg positiever gestemd over het aantal nieuwe klanten die hij als (voornamelijk) uienhandelaar hierdoor heeft gerealiseerd.
31 Januari 2022
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

BECO kippers zeer gewild op FarmTrade

FarmTrade biedt dé doelgroep voor producten in de agrarische sector. Loonbedrijf Joldersma uit het Drentse Smilde ervoer dit tijdens de verkoop van hun BECO kipper die binnen 3 dagen verkocht was.
30 December 2021
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

Teler verkoopt 150 ton Agria via FarmTrade

FarmTrade telt inmiddels 5000+ gebruikers vanuit het hele land. Dagelijks worden er gemiddeld 20 nieuwe machines/producten aangeboden. Een eenvoudig, gratis platform waarop je direct in contact bent met de juiste doelgroep. En dat biedt kansen!
24 November 2021
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

'FarmTrade, hét platform voor snelle handel'

FarmTrade biedt een dagelijks aanbod aan machines, productierechten, aardappelen, uien en andere producten op agrarisch gebied. Het online platform is dé verbinding in de agrarische sector van boer tot afnemer en alles daartussenin.
21 Oktober 2021
FarmTrade

Aangeboden door Farmtrade

Van Aaken en Vos verkopen veel via FarmTrade

FarmTrade groeit en groeit, en dat merken ook akkerbouwer Brian Vos en akker- en melkveehouder Hans van Aaken uit Westelbeers. Van Aaken gebruikte FarmTrade al in een vroeg stadium en verkocht via het platform al een blok van 4 hectare rode uien, John Deere trekkerbanden, acht kalveriglo's en pootaardappelen. Vos is pootaardappelteler uit Espel en verkocht op FarmTrade pootaardappelen en een Linde Heftruck.
25 September 2020
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

De Apple van de agrarische wereld

Een goed halfjaar geleden is er een nieuw agrarisch platform live gegaan. Dit platform genaamd FarmTrade is opgericht naar een idee van jongelui uit de agrarische wereld. FarmTrade gaat momenteel als een raket, volgende maand wordt het 2000e bedrijf verwacht. Initiatiefnemer Bart Keizers benadrukt de ambitie: 'Wij willen de Apple van de agrarische wereld worden.'
31 Juli 2020
FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

FarmTrade stoot door naar 1.500 bedrijven

“1.500 Bedrijven, een nieuwe mijlpaal waar we ontzettend blij en ook wel een beetje trots op zijn”, vertelt Bart Keizers, oprichter en bedenker van de APP FarmTrade, trots aan BoerenBusiness. “Vooraf had ik getekend voor 500 bedrijven in een jaar, maar nu zitten we op dik 1.500 bedrijven in 7 maanden. Geweldig dat het zo positief ontvangen en gebruikt wordt!”
22 Juni 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden