Jaarcijfers 2019

Synlait

Nieuws Jaarcijfers

Synlait passeert grens van 1 miljard dollar

De omzet van de Nieuw-Zeelandse zuivelaar Synlait is voor het eerst het niveau van $1 miljard gepasseerd, blijkt uit de recent gepubliceerde jaarcijfers over afgelopen boekjaar dat 31 juli beëindigd is. Ook de verkoopvolumes en de nettowinst laten een forse toename zien.
16 September 2019
DLG

Achtergrond DLG Group

Hoe presteert de Deense broer van ForFarmers?

De Deense concurrent van Europa's grootste veevoerbedrijf ForFarmers maakt zich geen zorgen om een krimpende Duitse veestapel. De laatste jaren realiseert de DLG groep stabiele winstcijfers. Beide ondernemingen hebben, naast hun omvang, gemeen dat ze een belangrijk deel van de omzet in Duitsland en Polen realiseren.
29 Augustus 2019
veevoer voer melkveebedrijf koeien ruwvoer

Analyse Halfjaarcijfers

Less is more bij ForFarmers en FrieslandCampina

FrieslandCampina en ForFarmers zijn verschillende bedrijven, maar 1 ding hebben ze gemeen. Minder volume leidt tot meer winst. Of omgekeerd.
17 Augustus 2019
Fonterra

Nieuws Jaarcijfers 2019

Fonterra stevent af op monsterverlies

Fonterra bevindt zich in zwaar vaarwater. De Nieuw-Zeelandse zuivelreus stevent af op een verlies van honderden miljoenen Nieuw-Zeelandse dollars. De leden-melkveehouders kunnen zodoende fluiten naar hun dividend.
12 Augustus 2019
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers 2019

AgruniekRijnvallei doet het beter dan verwacht

Hoewel de dieraantallen krimpen, ziet AgruniekRijnvallei de voerafzet stijgen. Volgens Martin Grift, de algemeen directeur, pakt de groei hoger uit dan verwacht. Het succes wijt hij aan de totaalaanpak op het boerenerf.
9 Augustus 2019
melk zuivel FrieslandCampina

Nieuws Halfjaarcijfers 2019

Heeft FrieslandCampina zich weer herpakt?

FrieslandCampina heeft zichzelf voor 2019 een hogere winst als doel gesteld. De zuivelcoöperatie ligt op koers om dit waar te maken, al moet het resultaat volgens CEO Hein Schumachr nog veel beter. Vooralsnog draagt de PlanetProof-melkstroom niet bij aan de groene cijfers. 
25 Juli 2019
ForFarmers

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers verwacht halvering van winst

Het eerste kwartaal van 2019 pakt slecht uit voor ForFarmers. Het beursgenoteerde veevoerconcern rapporteert een daling van het autonome voervolume en verwacht bovendien een halvering van de nettowinst.
2 Mei 2019
rusland Danone

Nieuws Kwartaalcijfers

Danone ziet groei afnemen door China en Marokko

Danone heeft in het eerste kwartaal van 2019 tegenvallende cijfers neergezet, want de groei kwam lager uit dan verwacht. Ondanks negatieve resultaten in China en Marokko, denk het zuivelbedrijf wel dat het de financiële doelen voor 2019 en 2020 gaat halen.
18 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden