Gosschalk

varkens - agri

Nieuws Varkens

Gosschalk niet meer onder verscherpt toezicht

Het verscherpt toezicht bij slachterij Gosschalk in Epe door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is opgeheven. Volgens de NVWA heeft het slachthuis zijn verantwoordelijkheid genomen en voldoet het inmiddels weer aan de geldende wet- en regelgeving. De slachtsnelheid ligt wel lager dan voor het ingrijpen.
7 Februari 2022
slachterij varkens - agri

Nieuws Varkens

Capaciteit Gosschalk nog altijd beperkt

Bijna 3 weken na de heropening van slachthuis Gosschalk in Epe (GLD) worden er op de locatie nog altijd maar beperkt varkens verwerkt. In een periode waarin het plaatsen van slachtvarkens sowieso al moeizaam verloopt, wordt door diverse partijen met smart gewacht op uitbreiding van de capaciteit.
16 September 2021
varkenshouderij varkens - agri

Nieuws Varkens

Gosschalk neemt mondjesmaat varkens af

Slachterij Gosschalk is weer open, maar is nog niet terug op volle kracht. Met name de varkensslacht gaat nog mondjesmaat.
3 September 2021
varkensvlees

Nieuws Vlees

Gosschalk mag onder voorwaarden weer open

Exportslachterij Gosschalk in Epe mag morgen (31 augustus) weer gaan slachten, maar wel met de nodige restricties. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heft de schorsing op. Het slachthuis blijft onder verscherpt toezicht staan.
30 Augustus 2021
china

Nieuws Export

Slachterij Gosschalk goedgekeurd voor China

Exportslachterij Gosschalk uit het Gelderse Epe heeft onlangs een exportlicentie verkregen om varkensvlees richting China te mogen exporteren.
14 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox