Voedselissues 2019

brazilie Rio De Janeiro

Achtergrond Voedselproductie

Voedselissues uitgelicht: reuring in Zuid-Amerika

Exploderende prijzen voor varkensvlees in China. Recordhoge uienprijzen in India. Ontwrichtende bosbranden in Australië. Het zijn allemaal gebeurtenissen die resulteren in volatiele voedselprijzen. Boerenbusiness schetst (in de periode rondom Kerst en nieuwjaar) in een reeks artikelen de voedselissues op de verschillende continenten. In dit artikel komt het continent Zuid-Amerika aan bod.
7 Januari 2020
Boerenbusiness

Achtergrond Voedselproductie

Voedselissues uitgelicht: boerenmoord in Afrika

Exploderende prijzen voor varkensvlees in China. Recordhoge uienprijzen in India. Ontwrichtende bosbranden in Australië. Het zijn allemaal gebeurtenissen die resulteren in volatiele voedselprijzen. Boerenbusiness schetst (in de periode rondom Kerst en nieuwjaar) in een reeks artikelen de voedselissues op de verschillende continenten. Het continent dat vandaag centraal staat is Afrika, met Zuid-Afrika in de hoofdrol.
2 Januari 2020
uien Panama

Achtergrond Voedselproductie

Voedselissues uitgelicht: uien en AVP in Azië

Exploderende prijzen voor varkensvlees in China. Recordhoge uienprijzen in India. Ontwrichtende bosbranden in Australië. Het zijn allemaal gebeurtenissen die resulteren in volatiele voedselprijzen. Boerenbusiness schetst (in de periode rondom Kerst en nieuwjaar) in een reeks artikelen de voedselissues op de verschillende continenten. Vandaag is de beurt aan Azië, met hoofdrollen voor China en India.
27 December 2019
droogte grasland

Achtergrond Voedselproductie

Voedselissues uitgelicht: droogte in Australië

Exploderende prijzen voor varkensvlees in China en recordhoge prijzen voor uien in India. Ontwrichtende bosbranden in Australië. Het zijn allemaal signalen die erop wijzen dat de voedselprijzen wereldwijd kunnen gaan stijgen. Boerenbusiness duikt in deze periode rondom kerst en nieuw jaar in de wereldwijde situatie met een serie over de ontwikkeling op de verschillende continenten.
24 December 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden