Van Drie Group

voeren Van Drie Group vrachtvervoer

Nieuws Veehouderij

Kalverintegraties doorstaan eerste coronajaar goed

De vleeskalverintegraties VanDrie Group en Denkavit Internationaal hebben het eerste coronajaar goed doorstaan. Dit blijkt uit gedeponeerde jaarcijfers over 2020. Diversificatie hielp hen daarbij.
5 Januari 2022
melkveebedrijf koeien kalf

Nieuws Vlees

VanDrie Group investeert in duurzamere kalverketen

De VanDrie Group gaat hard aan de slag om de door de overheid gestelde klimaat- en duurzaamheidsdoelen voor de komende jaren te behalen. Dit moet samen op gaan met behoud van de productie en de productieketen in de kalfsvleessector, zo blijkt uit het duurzaamheidsverslag 2020.
20 December 2021
natuur bos

Nieuws Onderzoek

STAF krijgt sponsoring van drie agro-concerns

Stichting Agrifacts (STAF) krijgt de komende drie jaar een sponsorbijdrage van De Heus, Royal A-ware en VanDrie Group. Aan de bijdragen worden geen nadere eisen gesteld. STAF mag het daarmee naar eigen believen inzetten. In totaal ontvangt de stichting drie jaar lang een bijdrage van €225.000 per jaar.
16 December 2021
slachterij rundvlees varkensvlees

Inside Rundvlees

VanDrie mengt zich ook in strijd om weiderund

Steeds meer partijen mengen zich in de strijd om het Nederlandse weiderund. Als voorlopig laatste partij meldt zich ook VanDrie-dochter Ameco aan, met ook een premie van 10 cent per kilo vlees bovenop de gewone marktprijs. Deze premie lijkt een must om de aanvoer te blijven behouden.
1 November 2021
politie

Nieuws Dierenactivisme

Activisten dringen binnen bij locatie VanDrie Group

Bij kalverslachterij Ekro in Apeldoorn, onderdeel van de VanDrie Group, zijn gisteravond 82 dieractivisten binnengedrongen. De actievoerders van de Franse organisatie 269 Libération Animale ketenden zich vast en zijn onder politiebegeleiding van het terrein verwijderd.
13 September 2021
Coronavirus

Nieuws Corona

NVWA legt slachthuis VanDrie Group stil

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is per direct gestopt met keuringswerkzaamheden op kalverslachthuis ESA in Apeldoorn. Hierdoor ligt het slachtproces per direct stil. Slachthuis ESA maakt onderdeel uit van de VanDrie Group.
22 April 2021
stoplicht

Nieuws ACM

Meer onderzoek overname Van Dam door Van Drie

Van Drie Group heeft voorlopig nog geen groen licht van de Autoriteit Consument & Markt om het Friese bedrijf Van Dam over te nemen. Volgens de mededingingsautoriteit is er meer onderzoek nodig naar de gevolgen van deze overname voor melkveehouders en andere slachterijen. Een tegenvaller, want de partijen hadden gerekend op snelle toestemming.
29 Maart 2021
tekenen handtekening Boerenbusiness

Nieuws Overname

Van Drie Group lijft Brons veevoeders in

De Van Drie group heeft Brons veevoeders uit het Gelderse Voorthuizen overgenomen. Dat hebben beide bedrijven zojuist bekend gemaakt.
20 Maart 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden