Farm dairy

Veco Zuivel

Nieuws Melk

Farmel troeft Farm Dairy af bij overname Vecozuivel

Zuivelhandelaar en dienstverlener Farmel neemt Veco Zuivel over. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Farmel geeft met deze stap concurrent Farm Dairy het nakijken.
28 September 2021
zuivel supermarkt Verenigde Staten zuivelconsumptie

Nieuws Melk

Farm Dairy wil overname toch, Veco kijkt verder

Zuivelonderneming Veco Zuivel gaat in gesprek met een andere partij nu de geplande overname door Farm Dairy niet is gelukt. Dit zegt directeur Alexander van Rouwendaal. Farm Dairy blijft echter geïnteresseerd in een overname.
6 September 2021
Boerenbusiness Samenwerken hand

Nieuws Melk

Melkstromen brengen Farm Dairy en Veco Zuivel samen

De particuliere zuivelproducenten Farm Dairy in Lelystad en Veco Zuivel in Zeewolde gaan fuseren. Farm Dairy neemt Veco Zuivel over, waardoor er naar eigen zeggen een middelgrote zuivelleverancier die jaarlijks 250 tot 300 miljoen liter melk verwerkt tot producten als melk, boter, yoghurt, vla, kwark en drinkyoghurt.
23 Juni 2021
Gerrit de Bruijne

Interview Gerrit de Bruijne (1933-2020)

'Zonder grond onder de nagels, red je het niet'

Gerrit de Bruijne, oprichter van Farm Frites en Farm Dairy, is zondag op 86-jarige leeftijd overleden. Boerenbusiness had in 2012 in haar magazine een interview met deze agrarisch entrepreneur, waarin hij terugblikt op zijn carrière, maar ook vooruit kijkt.
30 Maart 2020
Gerrit de Bruijne

Nieuws In Memoriam

Fritespionier Gerrit de Bruijne overleden

Agrarisch entrepreneur Gerrit de Bruijne, oprichter van fritesconcern Farm Frites in Oudenhoorn, is zondag na een kort ziekbed op 86-jarige leeftijd overleden. Dit meldt zijn zoon en opvolger Piet de Bruijne in een geschreven in memoriam aan de medewerkers en relaties van Farm Frites.
30 Maart 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox