Bedrijfsnieuws Yili

Fermentatie

Nieuws melk

Precisiefermentatie levert nog geen volwaardige melk

Met precisiefermentatie zijn indrukwekkende dingen mogelijk. Het kan ook alternatieven opleveren voor bepaalde ingrediënten die nu alleen nog uit melk kunnen worden gehaald. Toch zal er geen volwaardig alternatief voor melk zelf mee kunnen worden gemaakt. Te moeilijk en te duur.
30 Augustus 2023
Yili

Nieuws Jaarcijfers 2022

Chinese zuivelgigant Yili groeit ongebreideld verder

De Chinese zuivelgigant Yili heeft de omzet- en winstcijfers in 2022 verder opgeschroefd. Deze lijn wordt ook in het eerste kwartaal van dit jaar doorgetrokken.
9 Mei 2023
china Coronavirus

Nieuws Resultaten

Lockdown op thuismarkt remt zuivelgigant Yili niet

De omzet van de Chinese zuivelgigant Yili blijft, mede door overnames, groeien. Vorig jaar steeg de omzet met 14% en nam de winst zelfs met bijna 25% toe. In het eerste kwartaal van dit jaar is wederom een forse omzettoename zichtbaar.
2 Mei 2022
Yili

Nieuws Kwartaalcijfers

Zuivelgigant Yili vult oorlogskas verder aan

De Chinese zuivelgigant Yili blijft hoge ogen gooien. Zowel de omzet als winst lieten in het afgelopen kwartaal stevige groeicijfers zien en daarmee wordt de oorlogskas voor het doen van overnames en investeringen verder aangevuld. Gisteren werd bekend dat de Chinezen ook een meerderheidsbelang nemen in geitenzuivelproducent Ausnutria.
2 November 2021
Ausnutria

Inside Melk

'Bij Ausnutria verandert weinig met komst Yili'

De komst van een nieuwe aandeelhouder in de vorm van de Chinese zuivelreus Yili verandert weinig aan de gang van zaken bij Ausnutria Nederland. Het management blijft Nederlands en de aanvoer van zuivel vanuit ons land blijft hooggewaardeerd, verwacht Bart van der Meer, CEO van Ausnutria en minderheidsaandeelhouder.
2 November 2021
Yili

Nieuws Melk

Chinees Yili neemt belang van een derde in Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili neemt een belang van ruim 34% in (het ook in meerderheid Chinese) Ausnutria. Beide bedrijven hopen elkaar te kunnen versterken in de zuivelketen. Voor Yili speelt ook de kracht van Ausnutria in de geitenzuivelketen een rol.
1 November 2021
Ausnutria

Nieuws Melk

Zuivelreus Yili overweegt bod op Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili overweegt een bod uit te brengen op Ausnutria. Dit meldt persbureau Bloomberg op basis van bronnen in de financiële wereld.
4 Oktober 2021
Yili

Nieuws Halfjaarcijfers

Chinese zuivelgigant Yili laat sterke groei zien

Yili, het grootste zuivelconcern van China en tevens actief in Nederland, kan succesvol terugkijken op de prestaties in de eerste helft van 2021. Zowel de omzet als winstcijfers laten een sterke groei zien.
7 September 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox