Maas van den Heuvel

Maas van den Heuvel

Interview Maas van den Heuvel

‘Betrouwbare prijsinformatie blijft nodig’

Maas van den Heuvel stopt deze week met zijn werk voor de Landbouwbeurs voor Noord en Centraal Nederland (LNCN). Sinds 2006 is hij actief geweest als secretaris, secretaris/penningmeester en als gespreksleider bij de beurscommissies, eerst bij de landbouwbeurs Noordoostpolder en later, na de fusie bij de LNCN. Ook was Van den Heuvel bijna tien jaar lang wekelijks te zien op Boerenbusiness met zijn video's met beurscommentaar.
12 November 2021
uien

Nieuws Van de beursvloer

Noteringen lopen rustig op hun einde

De noteringen lopen terug en de markt is rustig. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
11 Juni 2021
uien

Nieuws Van de beursvloer

Mindere uien vinden afzetmarkt

Mindere uien vinden toch nog een plekje op de afzetmarkt. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
4 Juni 2021
uien rassen

Nieuws Van de beursvloer

Iets meer beweging in de uienmarkt

Gele uien zijn in beweging en de laatste notering van rode uien oogst 2020.  Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
28 Mei 2021
transport stro strobalen ruwvoer frankrijk

Nieuws Van de beursvloer

Nederlands stro op, kopers naar Denemarken

Een zeldzaam verschijnsel in de markt. Het stro is gewoon op. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft een toelichting op de noteringen in deze wekelijkse update over de beurs.
21 Mei 2021
uien inschuren

Nieuws Van de Beursvloer

Geslonken voorraden en een behoorlijke plus

Deze week zit er beweging in de koersen op de beurs. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland vertelt daar alles over in deze wekelijkse update over de beurs.
14 Mei 2021
aardappelen peen uien biologisch

Nieuws Van de beursvloer

Wat zegt de stemmingsbarometer?

Wat zegt de stemmingsbarometer deze week? Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland geeft toelichting. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
7 Mei 2021
tarwe - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Bijzondere transacties deze week

Tarwe laat zich horen op een manier die we nog niet eerder dit seizoen hebben gezien. Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Geeft toelichting. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
30 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden