'Renteverlaging Fed lost corona-probleem niet op'

De Amerikaanse centrale bank Fed heeft dinsdag de rente verlaagd met een 0,5 procentpunt met de coronacrisis als motivatie. Maar dat besluit helpt niet de economische problemen als gevolg van het virus op te lossen, vertelt econoom Edin Mujagic op BB TV.

6 Maart 2020|BB TV Edin Mujagic

4 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
Meiklokje 7 Maart 2020
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/10886111/renteverlaging-fed-lost-corona-probleem-niet-op]'Renteverlaging Fed lost corona-probleem niet op'[/url]
de FED heeft gepanikeerd en zal het NOG doen. Het herstel, die bijlange nog niet aan de orde zal heel lang op zich wachten.
Houd u goed vast, de intrest gaat onder de nul en voor een heel lange tijd. Voor niemand goed. Trump wil president worden en China zit op z'n gat, toch voor nu. Europa wordt de sukkel en de boeren gaan het helpen betalen...
Gebruiker
Berry 7 Maart 2020
Idd herstel gaat lang duren. Neem als voorbeeld de Ehec crisis uit 2011 . Het duurde ruim 4 jaar voordat de consumptie van bv sla in Duitsland weer op het nivo zat van voor de uitbraak. Sla was overigens niet eens de oorzaak.
Gebruiker
Verdeel en Heers 8 Maart 2020
Regering doet zijn uiterste best, leg een cultuurvluchteling maar eens uit dat hij niet in je gezicht moet hoesten zonder kans op steekpartij.
Gebruiker
Coronanorm? 8 Maart 2020
Kern van Coronaprobleem is uitblijven van resistentie en preventie, bevolking heeft informatie nodig. Boeren hebben al vele rode vlaggen afgegeven, bevolking zijn gewoon de volgende in rij.

- WAT ZIJN DE RESULTATEN
- HOEVER ZIJN ZE
- WIE ZIJN ERMEE BEZIG..


Rutte zwijgt


Geen eenvoudige stikstofnorm om de waarheid te negeren in plaats van anticiperen op klimaat: Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

Helaas geen Farmers Defence Force die hier het huiswerk van Rutte gratis over doet, werkelijk te gek voor woorden!
U kunt niet meer reageren.