Boerenbusiness App Journaal

Vooruitkijken op de apps van volgend jaar

29 December 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

In het Boerenbusiness App Journaal van december bespreken Niels van der Boom, Techredacteur bij Boerenbusiness, en Gertjan Zegwaard van Agro Apps de trends van 2014 en de verwachtingen voor 2015.

In 2014 zagen we vooral een opkomst van teelttechnische apps, gericht op één gewas, zo vertelt Zegwaard. De tijd van 'reclame apps' is voorbij. Vandaag de dag moet het nuttig zijn. Ook is mooi te zien dat gebruikers zich aanpassen aan de seizoenen. In het voorjaar is er behoefte aan onkruid apps en in het najaar licht de focus op de oogst.

Voor 2015 verwachten Zegwaard en Van der Boom dat apps zich nog verder zullen integreren in het dagelijks leven van de agrarisch ondernemer. De koeling van een stal of de voercomputer bijvoorbeeld worden via een app aangestuurd. Daardoor is een computer op kantoor overbodig voor dergelijke zaken. Op akkerbouwgebied is er vooral ontwikkeling gaande wat betreft de machine aansturing via een app.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
1 reactie
hans 30 December 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/techapps/video/10861159/Vooruitkijken-op-de-apps-van-volgend-jaar]Vooruitkijken op de apps van volgend jaar[/url]
cool die apps.. ik hoef nooit meer in het veld te kijken. lekker alles via de i phone
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden