Eigen foto

Boerenbusiness Awards

Laatste kans: Meld je aan voor Agribusiness Award

14 Oktober 2019 - Redactie Boerenbusiness

De inzendtermijn voor de Agribusiness Award van Boerenbusiness verloopt bijna. Geïnteresseerden kunnen nog tot en met dinsdag 15 oktober hun product/dienst aanmelden en meedingen naar de prijs.

Heeft jouw onderneming dit jaar een vernuftige verbetering of dienst gelanceerd? Levert het een significante bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en dus het rendement op het boerenbedrijf? Pak deze laatste kans en meld je snel aan via Boerenbusiness.nl/award.

Wie wordt de winnaar?
Na de sluiting van deze inzendtermijn zal de jury, onder leiding van Aalt Dijkhuizen, alle inzendingen gaan beoordelen en de genomineerden bekendmaken. De genomineerden krijgen de kans hun product of dienst aan de jury te pitchen en toe te lichten in de studio van Boerenbusiness. Houd Boerenbusiness de aankomende weken goed in de gaten voor de bekendmaking van de genomineerden.

De uiteindelijke winnaar wordt op het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness (op 18 december 2019 in Flint te Amersfoort) bekendgemaakt en zal naar huis gaan met de Agribusiness Award en een mediapakket ter waarde van €6.500. Wil je erbij zijn? Bestel snel je kaartjes via landbouwcongres.nl.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Cynthia Zhu

'Adoptie AI belangrijk om koppositie te behouden'

Achtergrond Agribusiness Award

Hoe de melkboer van vroeger Picnic inspireerde

Nieuws Agribusiness Award

BBLeap wint Agribusiness Award 2023

BB TV Harm Ypma

Mestverrijker helpt veehouder vergroenen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden