Nedato

aardappelen Coronavirus hamsteren

Nieuws Coronacrisis

30 procent hogere omzet tafelaardappelen

De omzet in de foodsector is in het tweede kwartaal van dit jaar met 7,5 procent gestegen. De grootste stijging sinds de start van de meting in 2005, zo blijkt uit nieuwe kwartaalcijfers van het CBS. Ook de consumptie van tafelaardappelen en aardappelproducten is fors gestegen, meldt Nedato.
4 Augustus 2020
Plantcoach

Aangeboden door PlantCoaching

Gaan voor een maximale aardappelopbrengst

Jaap en Leen Vos in het Brabantse Dinteloord zijn aardappeltelers pur sang. De broers streven ieder seizoen opnieuw naar de hoogste opbrengst en kwaliteit.
18 Maart 2020
Nedato

Nieuws Aardappelen

Nedato maakt entree met eigen kleinverpakking

Nadato lanceert een nieuwe productlijn tijdens de Fruit Logistica begin februari in Berlijn. Hiermee positioneert de aardappelcoöperatie zichzelf nadrukkelijk, onder eigen naam, op de markt voor kleinverpakkingen.
29 Januari 2020
Carel van Buchem

Interview Carel van Buchem

'Nedato wil aardappelschap verder veroveren'

Aardappelcoöperatie Nedato uit Oud-Beijerland richt zich van oudsher op de grootverpakkingen tafelaardappelen. Een nieuwe verpakkingslijn brengt daar verandering in. Het bedrijf kan supermarkten nu bedienen met kleinverpakkingen. Juist daar zit de groei.
29 Oktober 2019
aardappelen

Inside Aardappelen

Pool Nedato zet prijs boven de 31 euro neer

Nedato heeft donderdag 4 juli de poolprijs gepresenteerd aan de telers. De pool zonder voorverkoop scoort een prijs boven de €31 per 100 kilo. De pool heeft daarmee voldaan aan de verwachtingen van de telers.
5 Juli 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden