Rundveedrijfmest

drijfmest injecteren

Inside Mest

Definitieve doorbraak op mestmarkt

Van verlichting op de mestmarkt was vorige week al sprake, maar deze week is er eindelijk sprake van een definitieve doorbraak. 
26 Maart 2020
mest bemesting uitrijden

Inside Mest

Eindelijk verlichting op mestmarkt

Aan de wekenlange natte weersomstandigheden is voorlopig een einde gekomen en het betere weer biedt de mestmarkt wat verlichting.
19 Maart 2020
grasland mest bemesting uitrijden

Inside Mest

Weerberichten lachen mestmarkt toe

De mestmarkt is moeizaam van start gegaan in 2020. Het is de afgelopen weken lastig geweest om mest uit te rijden en opslagen zitten op veel plekken behoorlijk vol. De weersvoorspelling voor komende week geeft echter hoop op wat verlichting. 
12 Maart 2020
mest drijfmest

Inside Mest

Mestmarkt behoeft nodig droog weer

Het uitrijdseizoen van mest heeft te kampen met een enorm moeizame start. Dit is volledig te wijten aan de gevolgen van het regenachtige weer. Door overvolle mestopslagen moeten veehouders de mest noodgedwongen laten overpompen of afvoeren om putruimte te creëren. 
5 Maart 2020
mest

Inside Mest

Overvolle opslagen drukken op mestmarkt

Het uitrijden van mest wordt door het aanhoudend natte weer bijna onmogelijk gemaakt. De mest kan amper worden uitgereden en de opslagen raken onderhand grotendeels vol.
27 Februari 2020
sleepslangen drijfmest tarwe - agri

Inside Mest

Nat weer spelbreker op mestmarkt

Het uitrijdseizoen van mest is afgelopen weekend begonnen, maar van een vlotte start is geen sprake. Het natte weer maakt dat het het uitrijden van mest op veel plekken niet goed mogelijk is. De mestprijzen laten een wisselend beeld zien. 
20 Februari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden