Stroprijs

stro strobalen tarwestro

Inside Voer

Aanbod van stro neemt flink toe

Het lijkt erop dat de vakantieperiode definitief is aangebroken op de voermarkt. Er is vrijwel geen handel en het merendeel van de prijzen beweegt opnieuw zijwaarts. Wel is er duidelijk meer stro op de markt te vinden.
6 Augustus 2019
bierbostel

Inside Voer

Prijs voor bierbostel trekt verder aan

De handel in ruwvoer is niet spectaculair te noemen, al tonen de prijzen deze week wel een aantal kleine prijsmutaties. Er is bijvoorbeeld meer vraag naar bierbostel, terwijl de markt voor weidehooi opgedroogd is. 
30 Juli 2019
graanoogst tarweoogst stro hakselen graan - agri

Inside Akkerbouw

Wat krijgt de akkerbouwer voor stro?

Terwijl de wintergerstoogst al achter de rug is, begint de wintertarweoogst al voorzichtig op gang te komen. Gezien het weer hebben de akkerbouwers de keuze of ze het stro verkopen of hakselen. Maar wat kan er eigenlijk gebeurd worden voor het stro?
24 Juli 2019
transport stro strobalen gerstestro wintergerst

Inside Voer

Melkveehouder informeert weer naar stro en hooi

De ruwvoermarkt was lange tijd niet spectaculair te noemen, maar daar is nu verandering in gekomen. Er komt namelijk meer vraag vanuit melkveehouders. Tegelijkertijd is er ook nieuw aanbod nu oogst is begonnen.  
16 Juli 2019
veevoer voer melkveebedrijf koeien ruwvoer

Inside Voer

Nog geen vuurwerk op voermarkt

Er is nog altijd geen sprake van vuurwerk op de voermarkt. De markt is stabiel en het lijkt erop dat (melk)veehouders op het moment voldoende voorraad hebben. Komt daar binnenkort verandering in?
9 Juli 2019
stro gerstestro

Inside Voer

Nieuwe gerstestro deze week op de markt

De handel in ruwvoer is relatief stabiel te noemen. Volgens de handelaren is nog steeds goed te merken dat er minder vee is in Nederland. Ook dient de eerste nieuwe gerstestro zich deze week aan, waar komt de prijs op uit?
2 Juli 2019
voer weidehooi

Inside Voer

Wat doet de prijs van nieuwe weidehooi?

Veehouders wachten al weken met smart op de nieuwe oogst. Dit zorgde in de afgelopen weken voor een rustige markt. Ook deze week is het rustig, al heeft de nieuwe oogst van weidehooi zich wel aangediend. Waar komt de prijs voor nieuw product op uit, en wanneer wordt de nieuwe oogst van stro verwacht?
25 Juni 2019
stro

Inside Voer

Veehouders wachten nieuwe oogsten af

Veel melkveehouders wachten met het kopen van ruwvoer tot de nieuwe oogsten beschikbaar komen, zo is de opvatting van diverse fouragehandelaren. Dit zorgt er onder meer voor dat de prijs van stro onder druk staat.
18 Juni 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden