Trekker

John Deere

BB Weer Trekkers

10.000 John Deere's voor trekker-Uber

De taxi-app van het Amerikaanse Uber is wereldwijd razend populair en tegelijkertijd controversieel. Inmiddels wordt een soortgelijk systeem ook in de landbouw toegepast. John Deere ziet er zelfs zoveel toekomst in dat ze 10.000 trekkers beschikbaar stellen.
5 Maart 2019

Fotoreportage Sima 2019

Nieuwe trekkermerken en modellen op Sima

Het Chinese YTO bouwt zijn zware trekkers nu in Frankrijk en daarom introduceert het een nieuw merk: Mancel. Het andere grote trekkernieuws komt van Case IH, want zij onthulden de Versum CVXDrive.
24 Februari 2019
Case IH

BB Weer Trekkers

Case IH Magnum en New Holland T8 flink vernieuwd

Op de National Farm Machinery Show in Louisville in de Verenigde Staten hebben Case IH en New Holland hun nieuwe zware wieltrekkers gepresenteerd: de AFS Connect Magnum en Genesis T8 series. Naast een nieuwe cabine en bediening, is de mate van connectiviteit het belangrijkste nieuws.
13 Februari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Duitse klassiekers tonen spierballen

Niet alleen op diverse shows en oldtimerdagen, maar ook in de praktijk gebruikt menig Duitse boer nog een klassieker. Trekkers die inmiddels een flinke waarde hebben. Je moet ermee willen werken, maar het levert in ieder geval mooie plaatjes op.
31 Januari 2019
Case IH

BB Weer Trekkers

Cabine in nieuwe Case IH Magnum op de schop

Case IH toont in februari een nieuwe versie van de populaire zware trekkerserie 'Magnum', die na de Amerikaanse lancering ook in Europa zal arriveren. In het nieuwe model gaan cabine en bediening volledig op de schop.
14 Januari 2019
valtra

BB Weer Trekkers

Valtra schaaft aan alle trekkermodellen

De Finse trekkerbouwer Valtra kondigt vernieuwingen aan voor bijna alle trekkerseries. Deels heeft dit te maken met het feit dat moet worden voldaan aan de 'Stage V emissie-eisen'. Hier krijgen zware trekkers mee te maken. Ook de kleine A krijgt een update.
8 Januari 2019
trekker china Trekkermarkt

Opinie Niels van der Boom

Wint de oude Duitser of de nieuwe Chinees?

De Europese en Nederlandse trekkermarkten hebben geen gebrek aan goedkope merken, die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit China of India. Ze focussen zich op veehouderijbedrijven of de ondernemers die weinig eisen stellen aan een trekker, maar wel een nieuwe willen rijden. Ik vraag me af: bestaat die markt nog wel?
4 Januari 2019
Fendt

BB Weer Fendt

Wordt dit de nieuwe Fendt 900-serie?

Liefhebbers van Fendt mogen graag speculeren over nieuwe modellen van het merk. Al sinds de introductie van de 1000-serie wordt gespeculeerd over een kleiner model die de huidige 800's en 900's kan vervangen.
27 December 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox