Van Meir

uien biologisch

Inside Uien

Gemiddelde opbrengst in pool Van Meir 36 ton

Uien- en aardappelbedrijf Van Meir uit Steenbergen heeft zijn derde en laatste poolperiode (pool C) afgerond met het hoogste resultaat dit seizoen. Met een gemiddelde hectareopbrengst van 36 ton onder pooltelers is het schrapen voor een positief saldo.
20 Juli 2020
uien

Inside Uien

Hoe presteren uienpools in coronatijden?

In tegenstelling tot de aardappelmarkt hebben Nederlandse uien wel allemaal een koper kunnen vinden op de wereldmarkt. Inmiddels zijn ook de resultaten van meerdere uienpools voor verkoopseizoen 2019-2020 bekend gemaakt. Hoe doen zij het in deze markt?
8 Juni 2020
akkerbouw uien uienareaal uienveld uienoogst zwad

Nieuws uien

Van Meir noteert prijzen voor uienpool A

Van Meir Onions & Potatoes uit Steenbergen noteert de prijzen van de eerste van de 3 uienpools voor seizoen 2019/2020. Het betreft pool A, die loopt van oktober tot het nieuwe jaar. De prijs kan niet tippen aan recordjaar 2018.
6 Februari 2020
uien

Inside Uien

Pool B van Van Meir zet stijgende lijn voort

Dat het resultaat uit uienpool B van Van Meir eveneens een recordresultaat optekent, mag geen verrassing meer zijn. De uienverwerker is tevreden met de gerealiseerde prijs, zeker gezien de uitdagingen die de kwaliteit soms gaf.
17 April 2019
sorteren uien

Inside Uien

Hoogste prijs ooit voor pool A van Van Meir

De vroege uienpool van Van Meir uit Steenbergen noteert zijn beste resultaat ooit. Dit ondanks de kwaliteitsproblemen van afgelopen seizoen.
6 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden