Bedrijfsnieuws Westfleisch

slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Top 10 Duitse slachterijen vergroten marktaandeel

Grotere varkensslachterijen in Duitsland krijgen een groter marktaandeel. De top 10- grote slachterijen zijn goed voor respectievelijk 82% van de totale Duitse varkensvleesproductie, zo blijkt uit en rapport van de Duitse belangenorganisatie ISN.
5 Juli 2021
financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Varkens

'Westfleisch slaat zich goed door crisis heen'

Het Duitse vleesconcern Westfleisch heeft zich vorig jaar, naar eigen zeggen, goed door de coronacrisis heengeslagen. De omzet van het bedrijf is zelfs gestegen. De winst is daarentegen fors gedaald als gevolg van extra kosten.
9 Maart 2021
slachterij vleesverwerking

Nieuws Varkens

Westfleisch kampt weer met coronabesmettingen

Duitse slachterij Westfleisch heeft weer een uitbraak van het coronavirus. Het betreft de slachterij in Hamm die op de snijafdeling met besmettingen kampt.
4 Maart 2021
slachterij vleesverwerking

Nieuws Coronacrisis

Westfleisch doet uitzendkracht in de ban

Het tumult rondom de corona-uitbraak onder arbeidsmigranten brengt, naast veel problemen, ook een positieve verandering met zich mee. Zo kondigt Westfleisch vandaag aan dat zij het inhuren van arbeidsmigranten via uitzendbureaus in de ban wil doen door de werknemers op eigen contracten aan te nemen.
24 Juni 2020
slachterij varkenshouderij varkensvlees varkens - agri

Nieuws Westcrown

Corona legt grote Duitse zeugenslachterij stil

De Duitse zeugenslachterij Westcrown, een joint-venture van Danish Crown en Westfleisch, is genoodzaakt de deuren voorlopig te sluiten. Een derde van alle 280 slachterijmedewerkers is besmet met het coronavirus, zo blijkt uit de testresultaten.
18 Mei 2020
slachterij

Nieuws Coronacrisis

Niet elk Duits slachthuis kampt met corona

In heel Duitsland zijn slachthuizen begonnen met het testen van hun medewerkers op eventuele coronabesmettingen. Zowel Tönnies als Westfleisch meldden dat er van de 3.100 geteste werknemers, niemand positief is getest op het coronavirus.
15 Mei 2020
slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Varkensafzet stagneert door sluiting Westfleisch

Nu de Duitse slachterij Westfleisch genoodzaakt is om de locatie in Coesfeld te sluiten, stroopt het varkensaanbod in Noordwest-Europa op, zeggen handelaren. De locatie heeft een fors aantal coronabesmettingen onder het personeel.
11 Mei 2020
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Slachtaantal Tönnies neemt toe ondanks krap aanbod

De prijzen van slachtvarkens zijn over het jaar 2019 sterk toegenomen. Prijsbepalende factoren zijn een afnemend aanbod en een toenemende vraag naar varkensvlees vanuit China. Slachterij Tönnies heeft ondanks het krappere aanbod juist meer varkens weten te slachten.
2 April 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden