Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Inside Melk

Vreugenhil verhoogt melkprijs voor maart

Ook Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs voor maart. Het is voor de zuivelverwerker de tweede verhoging op rij, al daalde de melkprijs vorige maand in de Boerenbusiness melkprijsvergelijker vanwege het wegvallen van de wintertoeslag.
13 April 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Melkprijs van Vreugdenhil stijgt en daalt tegelijkertijd

De melkprijs van Vreugdenhil Dairy Foods laat voor de maand februari zowel een stijging als daling zien. De zuivelverwerker doet zelf een schepje bovenop de melkprijs, maar door het verdwijnen van de wintertoeslag komt die prijs toch lager uit dan voor januari. De biologische melkprijs doet opnieuw een stap naar boven.
10 Maart 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Vreugdenhil houdt melkprijs opnieuw stabiel

De gangbare melkprijs van Vreugdenhil Dairy Foods blijft over de eerste maand van het nieuwe jaar wederom stabiel. Het is de negende onveranderde notering op rij. De zuivelverwerker staat daarmee nog steeds bovenaan de melkprijsvergelijking van Boerenbusiness. De biologische melkprijs stijgt wel. Waar komt die op uit?
10 Februari 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Vreugdenhil sluit 2020 af zonder verhoging

Vreugdenhil Dairy Foods sluit 2020 met een onveranderde melkprijs. De melkverwerker houdt de prijs ook stabiel over de maand december en blijft op basis van de kale melkprijs bovenaan staan in de melkprijsvergelijker.
14 Januari 2021
Vreugdenhil

Inside Melk

Hoe concurrerend is de melkprijs van Vreugdenhil?

Met de komt van Holland Dairy Producers ligt de melkprijs van Vreugdenhil extra onder de loep. Deze leveranciersvereniging maakt zich onder meer sterk voor een hogere uitbetalingsprijs. Hoe concurrerend is de melkprijs van Vreugdenhil eigenlijk?
11 November 2020
Vreugdenhil

Nieuws Jaarcijfers

Riante winsttoename voor Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods zag de winst het afgelopen jaar aanzienlijk toenemen. Ook de omzet steeg. Daarmee laten de resultaten van de melkpoederproducent een verbetering zien vergeleken met de mindere cijfers in 2018.
3 November 2020
Arnold van Dorp

Interview Arnold van Dorp

'Niet klagen bij je vrouw over de lage melkprijs'

Arnold van Dorp is voorzitter van Holland Dairy Producers, een vereniging die opkomt voor leveranciers van Vreugdenhil. Hij maakt zich zorgen over de toekomst, maar ziet ook kansen voor Nederlandse melk op de wereldmarkt. 'De verwerker is van oudsher de belangrijkste partij voor een melkveebedrijf, maar is steeds minder een partner. Dat moet anders.'
13 Oktober 2020
Vreugdenhil

Inside Melk

Melkprijs Vreugdenhil jaarrond boven 35 euro

Dankzij de wintertoeslag zet de uitbetalingsprijs van Vreugdenhil Dairy Foods een stap omhoog in de melkprijsvergelijker.
12 Oktober 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden