Prinsjesdag

acconavm

Aangeboden door accon■avm

Prinsjesdag, dit verandert voor u en uw onderneming

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren.
24 September 2021
Boerenbusiness Prinsjesdag

Nieuws Miljoenennota

'Keuzes maken over CO2-vastlegging en landgebruik'

Er moeten volgens het demissionair kabinet duidelijke politieke keuzes worden gemaakt over landgebruik en het potentieel voor koolstofvastlegging. Dat staat in de vandaag (dinsdag 21 september) aangeboden miljoenennota.
21 September 2021
Prinsjesdag

Nieuws Prinsjesdag

LTO: Landbouw komt er bekaaid af in Miljoenennota

De uitdagingen binnen de agrarische sector worden in de zojuist gepresenteerde begroting van het demissionaire kabinet onvoldoende beantwoord, vindt LTO Nederland. Daarom heeft de belangenorganisatie een brief gestuurd aan de Eerste en Tweede Kamer met de 5 grootste opgaven en een aantal oplossingen.
21 September 2021
Boerenbusiness Prinsjesdag

Nieuws Troonrede

'Perspectief voor boeren, maar ook woningbouw'

Toekomstperspectief voor boeren is belangijk, maar het kabinet wil ook perspectief bieden aan infrastructuur, economie en woningbouw. Dat blijkt uit de vandaag uitgesproken Troonrede. 
21 September 2021
acconavm

Aangeboden door accon■avm

Ondernemerswebinar Prinsjesdag 2021

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren en op Prinsjesdag 2021 aandacht krijgen. Tegelijkertijd hebben we nog steeds een demissionair kabinet. Wat heeft dit najaar voor u in petto?
20 September 2021
politiek DenHaag binnenhof

Politiek Stikstof

Kabinet presenteert geen stikstofplan op Prinsjesdag

Het demissionair kabinet presenteert op Prinsjesdag geen stikstofbeleid. De coalitiepartijen kunnen het niet eens worden over extra stikstofregels om de uitstoot te beperken, meldt het AD. Er zijn al delen uit de Prinsjesdagdocumenten gelekt.
17 September 2021
financieel euro

Aangeboden door ACCON■AVM

Prinsjesdag 2020 – Wat doet dat met uw veerkracht?

15 september 2020 was het Prinsjesdag. De adviseurs van accon■avm doken weer in de nieuwe aangekondigde plannen. In ons Veerkracht-dossier delen zij hun bevindingen, tips en advies voor uzelf en uw onderneming. Zodat u ook in deze bijzondere tijd én later uw eigen koers kunt blijven varen. Ongeacht welke ontwikkelingen op uw pad komen. En dóór kunt gaan met wat u écht belangrijk vindt, met uw doelen duidelijk in zicht.
29 September 2020
euro Coronavirus

Nieuws Prinsjesdag 2020

'Doe landbouw niet in uitverkoop, maar investeer'

Het kabinet moet geen agrarische bedrijven gaan opkopen in een poging de stikstofuitstoot te reduceren, maar het geld juist investeren in een toekomstgerichte bedrijfsvoering voor de Nederlandse landbouw. Hiervoor pleiten LTO Nederland en de fractie van de SGP in de Tweede Kamer op deze Prinsjesdag na het bekend worden van de Miljoenennota voor 2021. 
15 September 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox