Precisiebemesting

mest bemesting uitrijden

Opinie Herre Bartlema

Precisiebemesting kan en gebeurt overal

Een landbouw zonder emissies. Het moet. Het kan. Met deze boodschap opende commissievoorzitter Remkes de presentatie van zijn slotadvies aan de Tweede Kamer over de stikstofcrisis. Nederlandse agrarische ondernemers werken al hard aan het terugdringen van emissies.
17 Juni 2020
Boerenbusiness

Opinie Herre Bartlema

De koninklijke weg naar een rationeel mestbeleid

Onze koningin opent op woensdag 4 september de 'Groene Mineralen Centrale' te Beltrum, gelegen in de Achterhoek. Het project krijgt daarmee aandacht van een breed publiek en dat verdient het ook. Het gaat immers om een systeeminnovatie met een grote maatschappelijke betekenis.
3 September 2019
mest bemesting

Opinie Herre Bartlema

Provincie wil vaart maken met kringlooplandbouw

Er bestaat weinig twijfel over de nut en noodzaak van een circulaire landbouwsector, zo is in het afgelopen jaar wel gebleken. Volgens mij mogen we spreken van consensus over de richting waarin de Nederlandse landbouwsector zich moet ontwikkelen. Het zal daarom niemand verbazen dat het onderwerp kringlooplandbouw in alle provincies aan de orde is geweest.
19 Juni 2019
melkveebedrijf koeien koeienstal mest

Nieuws Kringlooplandbouw

'Win-winsituatie door circulaire bemesting'

Het Netwerk Smart Fertilization (NSF) heeft, naar aanleiding van de visie van minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) een actieplan gelanceerd. Het doel is dat ons land koploper wordt als het gaat om kringlooplandbouw.
25 September 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden