Müller

zuivel Müller

Achtergrond Melk

Duits Müller Milch blijft speelbal van oude rot Theo

het Duitse Müller Milch, hier bekend van de almhof-toetjes, is weer eens een beetje stuurloos. Het bedrijf is met een melkaanvoer van €6,5 miljard kilo en een jaaromzet van ergens tussen de €6 en €7 miljard het qua grootte tweede Duitse zuivelconcern, maar het is ook een constante speelbal van oude grote man Theo Müller (81). Topmanagers houden het nooit lang bij hem uit.
1 Februari 2022
melkveebedrijf koeien

Nieuws Melk

Britse Müller zet 34 melkers aan de kant

De Britse zuivelverwerker Müller verplicht 34 melkveehouders in Engeland, Wales en Schotland om hun leveringscontract op te zeggen. Onder andere de locaties van de melkveebedrijven, de geproduceerde volumes of de geleverd kwaliteit zijn reden voor de zuivelaar om de melkveehouders te laten gaan.
26 Maart 2021
Müller

Nieuws Melkprijzen

Müller ontwikkelt premie voor dierenwelzijn

Müller Milk & Ingredients, de grootste melkleverancier van het Verenigd Koninkrijk en onderdeel van de Duitse Müller-groep, heeft voor 2020 een premie ontwikkeld voor dierenwelzijn. De boeren die melk gaan leveren onder 'Müller Direct Premium', verdienen 1 pence per liter extra: €0,01 per liter melk.
9 December 2019
Müller

Nieuws Schotland

Müller waarschuwt voor toename in melkproductie

Müller Milk & Ingredients, de grootste melkleverancier binnen Groot-Brittannië en onderdeel van de Duitse Müller-groep, waarschuwt de melkveehouders in Schotland voor de enorme toename in de melkproductie. "Deze situatie is niet duurzaam en heeft aanzienlijke gevolgen voor het milieu."
1 Oktober 2019
Müller

Nieuws Melk

Müller wil locatie in Aberdeen sluiten

Müller Milk & Ingredients, de grootste melkleverancier binnen Groot-Brittannië en onderdeel van de Duitse Müller-groep, overweegt de opslaglocatie in Aberdeen te sluiten. De sluiting is een onderdeel van de plannen om een duurzame toekomst te creëren voor het zuivelbedrijf.
19 Augustus 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden