Presidentsverkiezingen

frankrijk Emmanuel Macron

Analyse Frankrijk

Wat hebben verkiezingen in petto voor landbouw?

De Franse presidentskandidaten Emmanuel Macron en Marine Le Pen staan op veel vlakken lijnrecht tegenover elkaar, qua landbouwbeleid zijn ze opvallend gelijkgestemd. Beiden willen ze sleutelen aan het toekomstig Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) in het kader van de voedselzekerheid. Le Pen ziet de Brusselse regels het liefst helemaal verdwijnen, net als de handelsverdragen.
11 April 2022
beurs Coronavirus economie

Opinie Han de Jong

Zet economisch herstel door of komt er een tweede dip?

Allerlei vragen. Krijgen/houden we het coronavirus voldoende onder controle? Zet het economisch herstel door of komt er een tweede dip? Komt er een Brexit deal of 'crasht' het VK uit de EU? Leveren de Amerikaanse verkiezingen nieuwe onzekerheid op? Het moment van de waarheid nadert op diverse terreinen.
18 September 2020
Trump Verenigde Staten

Opinie Joost Derks

Wie bindt de strijd aan met Trump?

Wie neemt het op 3 november op tegen Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen? Het rommelt nu al bij de Democratische voorverkiezingen, maar de echte strijd brandt op 3 maart los. Valutahandelaren kunnen zich vast schrap zetten.
21 Februari 2020
Trump

Inside Granen & Grondstof

Granenmarkt denkt nu al aan verkiezingsjaar

Op 3 november 2020 vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats. Zittend president Donald Trump neemt het dan op tegen zijn democratische evenknie. Vast staat dat de internationale media volgend jaar weer bol komt te staan van dit politiek spel. Daar wordt ook granenmarkt door beïnvloedt.
30 December 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden