Donald Trump

Trump

Nieuws Coronacrisis

Trump koopt 3 miljard dollar aan producten op

De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat de staat voor $3 miljard aan agrarische producten op koopt. De producten worden gebruikt voor het initiatief 'Farmers to Family Food Box'.
11 Mei 2020
Trump Verenigde Staten

Nieuws Coronacrisis

Trump eist dat slachterijen onmiddellijk open gaan

De Amerikaanse president Donald Trump wil dat slachthuizen per direct hun werk weer oppakken uit angst voor een mogelijk vleestekort. De vakbonden zijn het hier niet mee eens.
29 April 2020
olie grondstof

Inside Energie

Flinke opleving olieprijs door tweet Trump

Door een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump is de olieprijs gisteren (2 april) een flinke opgeleefd. Trump meldde met Rusland en Saudi-Arabië een akkoord te hebben bereikt over verlaging van de olieproductie. Maar is dat wel waar? 
3 April 2020
Coronavirus

Nieuws Coronacrisis

Miljardensteun voor Amerikaanse boeren

De Amerikaanse overheid trekt flink de portemonnee om agrarisch ondernemers en verwerkers door de coronacrisis heen te loodsen. In totaal wordt een bedrag van circa $24 miljard beschikbaar gesteld. Naast de ondernemers krijgen ook staatsburgers royale compensatie.
27 Maart 2020

BB TV Edin Mujagic

Economische malaise houdt komende weken aan

De beurzen doken de afgelopen dagen diep in het rood door de gevolgen van het coronavirus. Econoom Edin Mujagic analyseert de beurskracht, het beleid van Donald Trump en de ECB en blikt vooruit. 'Uiteindelijk zijn virussen tijdelijke verstoringen.'
13 Maart 2020
Trump Verenigde Staten

Opinie Joost Derks

Wie bindt de strijd aan met Trump?

Wie neemt het op 3 november op tegen Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen? Het rommelt nu al bij de Democratische voorverkiezingen, maar de echte strijd brandt op 3 maart los. Valutahandelaren kunnen zich vast schrap zetten.
21 Februari 2020
Trump

Inside Granen & Grondstof

Markt laat grootspraak Trump voor wat het is

De Amerikaanse granenmarkt blijft aarzelend. Ook na het tekenen van de 'Phase One Deal' tussen de Verenigde Staten en China. Terwijl Trump boeren opzweept om meer en grotere trekkers te kopen is de sector in afwachting van meer details.
20 Januari 2020
Trump

Achtergrond Geopolitiek

Is optimisme deelakkoord China en VS terecht?

Na vele onderhandelingsrondes, bijna-deals en hoogoplopende ruzies, is het dan toch gelukt. Op 15 januari hebben China en de VS hun handtekeningen gezet onder het deelhandelsakkoord.
17 Januari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden