DMK Group

DMK

Nieuws Jaarcijfers 2019

DMK realiseert omzetgroei in 2019

Afgelopen jaar is voor de Duitse DMK Group stabiel verlopen, zo meldt de zuivelverwerker op haar website. De omzet nam over 2019 toe met 200 miljoen, terwijl de winst wat terugliep ten opzichte van 2018. Volgens het bedrijf heeft ze zich voor de komende jaren goed gepositioneerd.
19 Juni 2020
DMK

Nieuws Overname

DMK Group neemt joint venture over

De Duitse coöperatie DMK Group en het Britse Volac hebben besloten de joint venture 'DV Nutrition' te beëindigen. Als de mededingingsautoriteiten akkoord gaan, zullen alle aandelen naar de kaasmaker uit Hoogeveen gaan. Dat meldt het Duitse bedrijf donderdag 5 september op hun website.
5 September 2019
melk zuivel

Inside Melk

Hoe hoger de winst, hoe lager de melkprijs

Hoe hoger de winst, hoe lager de uitbetalingprijs van boerderijmelk. Dit verband is duidelijk te zien aan de jaarcijfers van 25% meest renderende zuivelondernemingen in Duitsland.
27 Juli 2019
kaas

Nieuws Jaarcijfers 2018

DMK zet in op merkenzuivel voor hogere marges

De Deutches Milchkontor (DMK) heeft in 2018, met een lagere omzet, een hogere winst geboekt. In de toekomst gaat een van de grootste zuivelverwerkers van Duitsland zich meer richten op merkenzuivel.
5 April 2019
kaas pakhuis

Inside Melk

Kaasmakers houden melkprijs gelijk

De melkprijzen tot op heden weinig schokkende bewegingen. DOC Kaas en Cono Kaasmakers houden de melkprijzen, voor respectievelijk april en maart, opnieuw gelijk.
2 April 2019
DMK

Inside Melk

DMK neemt fabrikanten babyvoeding over

Duitse zuivelverwerker Deutches Milchkontor (DMK) heeft bekend gemaakt dat het babyvoeding fabrikanten Alete en German Baby Food heeft overgenomen.
2 April 2019
overeenkomst Boerenbusiness

Nieuws Kaasproductie

FrieslandCampina en DMK Group gaan samenwerken

FrieslandCampina en DMK Group hebben een overeenkomst getekend voor de productie van mozzarellakaas. Dat laten de partijen vrijdag 14 december weten. De overeenkomst zal in 2019 van kracht gaan.
14 December 2018
melk melken melkveebedrijf

Nieuws Zuivelverwerking

RFC, Arla en DMK staan op prestigieuze lijst

De 20 grootste zuivelverwerkers hebben gezamenlijk 25% van de wereldwijde melkplas in handen. Dit blijkt uit een overzicht van het International Farm Comparison Network (IFCN). Op plaats 6 staat FrieslandCampina (RFC) met een marktaandeel van 1,6%.
3 Oktober 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief