Biologische melkprijzen

FrieslandCampina waterstof

Nieuws Melkprijzen biologisch

PlanetProof-lid beurt opnieuw meer dan bio

In juli gaan de biologische melkprijzen voor de vijfde maand op rij omhoog. De gangbare melkprijzen stijgen echter sneller. Bij FrieslandCampina betekent dit dat een deelnemer aan de PlanetProof-melkstroom opnieuw meer uitgekeerd krijgt dat een biologisch lid.
28 Juni 2022
melk melken

Achtergrond melk

Gangbare melkveehouderij redt biomelk

De hoge melkprijzen in de gangbare melkveehouderij hebben zeker de laatste maanden een bijzonder effect gehad, dat grotendeels aan het zicht voorbij is gegaan. Behalve aan dat van de biologische melkveehouders, want die registreerden het met een combinatie van gemengde gevoelens en opluchting.
27 Juni 2022
gras grasoogst weidehooi biologisch

Achtergrond melk

Prijs biologische melk stijgt in april minder hard

De gemiddelde prijsstijging voor biologische melk is in de maand april weer iets teruggezakt ten opzichte van maart, zo blijkt uit de Boerenbusiness Biologische Melkprijsvergelijker. Ditmaal kwam er €1,65 per 100 kilo bij. Vorige maand €2,20.
13 Mei 2022
Arla Foods

Nieuws Melk

Biologische melkprijs Arla steekt boven de rest uit

De biologische melkprijs heeft gemiddeld genomen moeite om het tempo van de prijsstijgingen in de gangbare zuivelmarkt bij te houden. Bij Arla is het echter een ander verhaal.
28 April 2022
melk biologisch Arla Foods

Analyse Melk

Biologische melkprijzen maken iets goed in maart

De biologische melkprijzen zijn in de voorbije maanden mee omhoog gegaan, maar zijn ten opzichte van hun langjarige gemiddelde veel minder sterk gestegen dan de gangbare melkprijzen. Toch was de gemiddelde verhoging in maart niet slecht.
14 April 2022
melk biologisch

Nieuws Melk

Eko-Holland: melkprijs bio hoger, biodynamisch niet

Aanvoercoöperatie en marktleider voor biologische melk Eko-Holland verhoogt de biologische melkprijs voor de maand april met €1,00 per 100 kilo, maar houdt de prijs voor biologisch-dynamische melk gelijk.
30 Maart 2022
melkveebedrijf koeien weidegang grazen

Nieuws Melkprijsvergelijker

Wie betaalt de hoogste biologische melkprijs?

A-ware betaalt in maart de hoogste biologische melkprijs uit, op de voet gevolgd door de Scandinavische zuivelcoöperatie Arla. Dit blijkt uit de nieuwe biologische melkprijsvergelijker die vandaag (29 maart) door Boerenbusiness is gelanceerd.
29 Maart 2022
Boerenbusiness

Interview Melk

'Bio-melkveehouderij kan keten sluiten door oorlog'

Niet voor alle biologische sectoren zijn de gevolgen van de oorlog in Oekraïne even makkelijk op te lossen, maar voor de biologische melkveehouderij zijn de gevolgen behapbaar. Dit verzekert Sybrand Bouma, voorzitter van vereniging De Natuurweide.
21 Maart 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden