DCA Varkens Index

varkens - agri

Nieuws Varkens

Heeft DCA-varkensindex stijgende lijn te pakken?

Het heeft even geduurd maar de DCA Vleesvarkensindex lijkt eind februari de stijgende lijn te hebben gevonden. De biggenindex heeft de stijging al sinds eind vorig jaar te pakken en zat ook in februari in de lift.
2 Maart 2021
varkens - agri

Nieuws Varkens

Herstel vleesvarkensindex laat op zich wachten

De DCA-biggenindex zet de stijgende trend, die eind 2020 werd ingezet, ook in 2021 voort. De biggenindex bereikt het hoogste puntenaantal sinds september vorig jaar. De vleesvarkensindex kan nog altijd geen terrein winnen.
5 Februari 2021
biggen

Analyse DCA varkensindex

DCA Biggenindex gaat al herstellend 2020 uit

De DCA-varkensindexen hebben de afgelopen weken explosief bewogen. Dit heeft alles te maken met de huidige situatie op varkensmarkt vanwege de Afrikaanse varkenspest (AVP) en de coronacrisis. De vleesvarkensindex zakte eind 2020 tot een dieptepunt, terwijl de biggenindex zich juist enigszins herstelt. 
4 Januari 2021
varkenshouderij biggen varkens - agri

Analyse DCA varkensindex

DCA biggenindex stabiel, maar fors lager dan in 2019

Hoewel de DCA varkensindexen de afgelopen weken vrij stabiel zijn gebleven, noteren zowel de biggenindex als de vleesvarkensindex fors onder het niveau van vorig jaar. Dit heeft alles te maken met de gevolgen van de coronacrisis en de Afrikaanse varkenspest (AVP) in Duitsland.
3 November 2020
varkens - agri

Analyse DCA varkensindex

DCA varkensindex is begonnen aan herstel

De DCA-vleesvarkensindex heeft zich in de afgelopen weken herpakt en is flink gestegen. De DCA-biggenindex heeft daarentegen terrein verloren en staat zelfs op het laagste niveau sinds 3 jaar.
14 Oktober 2020
varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws DCA varkensindex

Rendement varkenshouder herpakt nog geen terrein

De DCA biggenindex en vleesvarkensindex zijn vrij stabiel gebleven. Even leek de vleesvarkensindex zich te herstellen, maar dit was slechts van korte duur. Wat is de verwachting voor de komende weken? 
3 September 2020
biggen varkens - agri

Analyse DCA varkensindex

DCA biggenindex blijft terrein verliezen

De DCA biggenindex heeft in de afgelopen weken wederom terrein verloren. De vleesvarkensindex is daarentegen begonnen aan een herstel.
10 Augustus 2020
varkenshouderij varkens - agri

Analyse DCA Varkensindex

DCA Varkensindex fors lager dan 2019

De DCA varkensindexen tonen een tegenstrijdig beeld over de afgelopen weken. De vleesvarkensindex en biggenindex noteren allebei op een vergelijkbaar niveau met week 23, maar hebben een fluctuerend verloop gehad en noteren beide onder het niveau van vorig jaar.
8 Juli 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden