Jaarcijfers 2020

aardappelen Agrico zakken

Nieuws Jaarcijfers

Corona trekt zware wissel op jaarcijfers Agrico

Agrico-leden hebben €2 miljoen euro in de (poot)aardappel coöperatie gestopt middels een ledenfinancieringsprogramma. Begin 2022 volgt een nieuwe inschrijvingsronde. Dat maakte het Emmeloorder bedrijf tijdens de digitale ledenvergadering plaats.
17 December 2021
slachterij varkensvlees

Nieuws Jaarcijfers

Crisis of niet, Van Rooi Meat schroeft winst fors op

Van Rooi Meat heeft afgelopen jaar fors meer winst gemaakt. Deze winsttoename is opvallend, gezien het vleesconcern 2 maanden de erkenning kwijt was om naar China te kunnen exporteren. Bovendien moest de vestiging in Helmond 2 weken op slot door de uitbraak van het coronavirus.
21 September 2021
DMK

Nieuws Jaarcijfers 2020

DMK tevreden met tikkie minder winst en omzet

De DMK Group heeft ondanks de coronacrisis een stabiel boekjaar 2020 achter de rug. De Duitse zuivelgigant, waar DOC Kaas onderdeel van uitmaakt, kijkt tevens optimistisch naar het lopende jaar.
14 Juni 2021
spuiten gewasbescherming Onkruidbestrijding Stomp

Nieuws Syngenta

Goed jaar voor Syngenta, groei vooral in Azië

De omzet van de Syngenta Group is kwam vorig jaar uit op $23,1 miljard. Dat maakte het chemie en zaden concern waar Syngenta AG, ADAMA Ltd, Sinofert Holdings en Yangnong Chemical onder vallen gisteren bij de presentatie van de jaarcijfers bekend.
8 April 2021
Boerenbusiness

Nieuws Jaarcijfers

Tönnies manoeuvreert zich stabiel door coronacrisis

Het Duitse vleesconcern Tönnies heeft zich vorig jaar aardig door de alombekende coronacrisis heen geslagen. Beperkte capaciteit door de coronacrisis heeft de resultaten op de locatie in Rheda-Wiedenbrück negatief beïnvloed. De overige bedrijven hebben stabiele resultaten behaald.
1 April 2021
Dick Hordijk

Interview Dick Hordijk

'Juist nu samenwerken met boer en in voer'

Landbouwcoöperatie Agrifirm heeft een goed jaar achter de rug en kan de leden €27 miljoen uitkeren. Dit ondanks een jaar vol uitdagingen, waaronder de inmiddels alombekende coronacrisis. Hoe heeft het bedrijf dat voor elkaar gekregen? En wat zijn de uitdagingen en doelen voor de komende periode? Boerenbusiness sprak erover met Dick Hordijk, de topman van Royal Agrifirm Group.
31 Maart 2021
Agrifirm zaaizaad

Nieuws Jaarcijfers

Agrifirm heeft goed jaar en kan €27 miljoen uitkeren

Agrifirm heeft in het afgelopen jaar goede resultaten geboekt. Het nettoresultaat komt hoger uit, de kasstroom is positief en de solvabiliteit ligt boven de 56%. Daarmee is het beoogde resultaatherstel ruimschoots behaald. Goed nieuws voor de Nederlandse coöperatieleden, want als gevolg van die goede resultaten kan het €27 miljoen uitkeren aan de circa 10.000 leden.
31 Maart 2021
FrieslandCampina

Nieuws FrieslandCampina

Ledenraad RFC stemt in met schrappen nabetaling

De ledenraad van zuivelcoöperatie FrieslandCampina heeft ingestemd heeft met de jaarrekening over 2020. Daarmee is ook het schrappen van de nabetaling definitief.
30 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden