Erwin Wunnekink

FrieslandCampina Erwin Wunnekink

Nieuws coöperatie

Wunnekink verbaast over ophef kostenvergoeding

De ophef die er onder een reeks leden van FrieslandCampina over de kostenvergoeding die het bedrijf betaalt aan oud-voorzitter Erwin Wunnekink, verbaast de laatste. Maar dat er iets over in het jaarverslag staat, vindt hij prima.
25 Februari 2022
FrieslandCampina Erwin Wunnekink

Nieuws belangenbehartiging

Wunnekink wordt voorman van LTO Melkveehouderij

LTO Nederland heeft Erwin Wunnekink (51) benoemd tot de nieuwe voorzitter van de vakgroep Melkveehouderij. De voormalig voorzitter van coöperatie FrieslandCampina gaat vanaf 1 maart aan de slag. Het LTO-bestuur en de vakgroep zijn verheugd met de komst van deze ervaren bestuurder, melden ze.
18 Februari 2022
Marijke Folkers

Nieuws Voordracht

Folkers lost Addink af als commissaris ForFarmers

ForFarmers draagt Marijke Folkers-In 't Hout voor als lid van de raad van commissarissen (RvC). De agrarisch ondernemer, met een gemengd bedrijf in Veendam, is onder meer ook voorzitter van de RvC van Royal Avebe. Zij vervangt Sandra Addink die na drie zittingstermijnen aftreedt.
3 Februari 2022
sybren attema

Nieuws FrieslandCampina

FrieslandCampina haalt Attema terug als voorzitter

Coöperatie FrieslandCampina haalt Sybren Attema terug als voorzitter. De zeer ervaren bestuurder, één van de architecten van de fusie van Friesland Foods met Campina, wordt voorgedragen als lid van het coöperatiebestuur. Als de ledenraad zijn benoeming goedkeurt, wijst het bestuur Attema daarna aan als voorzitter van FrieslandCampina.
13 Oktober 2021
FrieslandCampina Frans Keurentjes

Nieuws Benoeming

Keurentjes stapt op als preses FrieslandCampina

Frans Keurentjes stapt op als voorzitter van zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Hij wordt medio juni opgevolgd door Erwin Wunnekink, de huidige vicevoorzitter. Keurentjes vertrekt, omdat hij het naar eigen zeggen tijd vindt voor nieuw leiderschap.
3 Februari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden